Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közösen mentek valahová a barátotok autójával, akkor az üzemanyag költségébe beleadtok?
42. vagyok
Egyáltalán nem várom el senkitől, hogy engem bárki is furikázzon ide-oda és párkeresésnél sem szempont, hogy a másiknak legyen kocsija, nekem a tömegközlekedés is tökéletesen megfelel.
Gondoltam, hogy ezt még leírom, mielőtt bárki beleköt.
" és a páromnak van autója, felajánlja, hogy elvisz, akkor utána ne akarja már nekem ezt felhányorgatni és elkunyizni a benzinpénz felét mert szerintem az már tényleg gáz..."
Szerintem amikor együtt éltek, legalábbis annyira komoly egy kapcsolat, hogy együtt jártok nyaralni, együtt utaztok, akkor ez nem ilyen "felajánlja, és utána elkéri".
Vannak közös élethelyzetek, és programok, amiknek költsége van. Az autó ezek közül az egyik. És a "rezsibe" itt ugyanúgy illik beszállni, mint például ha egyikőtöknél laktok.
Ez kb olyan, mintha azt mondanánk, hogy felajánlotta, hogy költözzünk össze, nehogy már be kelljen szállnom a rezsibe (tudom, itt a GYK-n erre is van példa, hogy nők szerint nem igazi férfi aki ezt felveti, de azért ne ez legyen már az etalon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!