Eddig még nem próbáltam, de előtte szerettem volna véleményeket, hogy kinek jött-e be, vagy kinek nem. Tényleg nem tesz károsodást a motorban és tényleg kevesebbet fogyaszt tőle az autó? Kinek milyen pozitív vagy negatív tapasztalata van ezzel a benzinnel kapcsolatban?
Ez sima benzin, plusz adalékok nélkül, viszont jó minőségű, szerintem a legjobb a sima 95-ösök közül (ugye vannak még a prémium 95-ök is). Nekem ezt kapja a BMW, Renault és korábban egy oldtimer Mercedes is, mindegyik nagyon szerette.
2017. dec. 16. 18:28
2/10 anonim válasza:
Az OMV prémium üzemanyaga a Maxxmotion, a Szuper 95 is jó minőségű, de "sima alap benzin".
2017. dec. 16. 18:58
3/10 anonim válasza:
Minél fogyaszt kevesebbet, v mihez képest tesz- e károsodást? Sima benzinről beszélünk.
2017. dec. 16. 19:03
4/10 A kérdező kommentje:
És akkor csak mivel jobb minőségű, ezért már más benzin hogy Super 95-nek hívják?
2017. dec. 16. 20:00
5/10 A kérdező kommentje:
És a MaxxMotion mivel másabb? Az bejött valakinek?
2017. dec. 16. 20:01
6/10 anonim válasza:
Azért Super95 mert ez a márkaneve ( a Lajtától nyugatra de lehet még az USÁban is sok helyen találni így benzint).
A Super95 az sima95-ös benzin a MaxMotion meg 100-as oktánszámú adalékolt benzin. Olyan kocsiba aminek előírás a 98-as vagy a 100-as benzin abba célszerű az utóbbit tölteni, a többibe jó a sima 95-ös.
2017. dec. 16. 20:38
7/10 anonim válasza:
Annyival egészítenélek ki, hogy létezik Maxxmotion 95 is elvétve. Tehát adalékolt benzin, de 95-ös oktánszámú. A Super 95 pedig ezalatt van, egyszerűen nincs benne annyi adalék, de ettől függetlenül jó.
2017. dec. 16. 21:33
8/10 anonim válasza:
Az itthoni választékból az omw a legjobb. benzin vagy diesel egyre megy, mindkettőből az omw a jobb. Mi cégünknél van 3 kisbusz Iveco.(3,5 tonnás) Az új a jobbik diesel-t kapja a két régebbi meg a simát. Van itt még egy 5ös bmw aminél a jobb az előírt, igy a maxmotion-t kapja, a másik benzines kb 10 éves kocsi meg a sima benzint.
Mind a 2 tipus mondhatni, hogy jobban megy az omw-s anyaggal mint a többivel, és a kisbuszok mérhetően kevesebbet is fogyasztanak vele. kb 1 literrel ami rengeteget jelent, mert heti 4-6 ezer km van beléjük hajtva. Ami feltűnt mikor átálltunk mol-ról, hogy jobban valamivel is gyorsul a kisbusz. A benzinesek is szépen járnak akár a simával, akár a benzinessel. Ami nagy poén, hogy ha nincs a közelben omw de tankolnom kell pl egy shell vagy mol kúton pár perc után felvillan a motorhiba ikon a műszerfalon. Egészen addig még ki nem fogy és rakok bele rendes omw-s benzint. a maxxmotion drágább de úgy gondolom, hogy ha kevesebbet fogyaszt 1 literrel és még szépen is jár a motor akkor megéri azt a kutanként eltérő 20-40 forintot.
2017. dec. 16. 21:44
9/10 anonim válasza:
318i-m van és az OMV tényleg jobb, időnként nyomok bele 100 MM-et is. Kissé halkabb a motor (bár lehet csak placebo), de kevesebbet fogyaszt mint pl a sima Shell. Az a baj a "natúr" 95ösökkel hogy van bennük etanol és ez megtolja a fogyasztást.
2017. dec. 16. 23:44
10/10 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel, nekem is bevállt az OMV benzin. Én 2.0 benzines Toyota Avensis -be tankolok 100 Maxmotiont. Kicst drágább, de szebb a motorhang, és érezhetően jobban gyorsul, főleg alacsony fordulatról. Először azt gondoltam, hogy csak pszihológiai hatás, de többször kipróbáltam oda-vissza, egyértelműen jobban szereti a 100 MM-t, mint a "sima" 95-öt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!