Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy a nőknek az efféle performansza csak magamutogatás és felkérés a rib****odásra?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=k59Y4YoswAo

Biztos kicsit irigy is vagyok (fiú létemre), de nem tudom elhinni, hogy az ilyen spárgázó, kondis magamutogató rib***ok minimális mértékben is azért csinálják, hogy ne szexuális burkolt üzenetet küldjenek a ripacskodásuk által a figyelmüket felhívott álompasiknak. Egyszerűen nevetségesnek tartom. De ugyanez igaz a kondis gyurkákra is, mondjuk az ő esetükben legalább jobban el tudom képzelni, hogy van közöttük pár testkép zavaros ürge (esetleg homokos), aki tényleg nőktől függetlenül szenvedélyből csinálja. De a nőknek az ilyen rúdtáncolós/forró fitneszes szexi seggű csajszis ripacskodását nem tudom másképp értékelni, mint burkolt ri****kodás.

2017. dec. 13. 22:02
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért van ennek jó oldala is: régebben az ilyen frusztrált szexista kispisták szorgalmazták az erényövet meg a boszorkányüldözést, mostanra meg nem maradt nekik más, mint a gyakorin fröcsögés.
2017. dec. 14. 18:41
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődtem hogy a kérdező egy mondatára senki nem regaált, ezért megteszem én.

"Egyedül a 6:19-től látható csajra mondanám azt, hogy "Igen, ő előtt le a kalappal a motivációja és teljesítménye miatt". "

A mellékelt mozgóképen egy túlsúlyos, korábban egészségtelen életmódot folytató nőt látni, aki mint látható, fejben elhatározta magát és tesz a változásért, azért, hogy jól nézzen ki, ami a kérdező szerint is tökre rendben van. Ám de ha pár év múlva ez a nő leadja a fölös kilókat és hasonlóan fog kinézni, illetve hasonló gyakoratokat lesz képes csinálni mint a videóban látható többi nő, akkor ő is csak egy ordas nagy ribantz lesz, mert volt mersze sportolni és diétázni? :D:D Megáll az eszem, ekkora egy frusztrált, akaratgyenge bäromarcot is ritkán letni itt a gyakorin, pedig vagytok egy páran, de te viszed nálam a prímet :D

Mellesleg annyira bírom ezt az "alacsony vagyok ezért sose lesz jó nőm" dumát.. nem azért nincs jó nőd, mert alacsony vagy, hanem mert a frusztrációd másokra vetíted ki, mindenki mást okolsz a saját nyomorodért, ahelyett hogy tennél érte. És nem, nem arra gondolok hogy feküdj fel a konyhaasztalra és anyád menjen át rajtad párszor nyújtódeszkával, hanem hogy a korlátolt kis agyadban tegyél rendet, nőlj fel, és értsd meg, hogy a személyiséged nyeri meg a célközönséged, nem a magasságod. De neked a személyiséged jelenleg egy talicska fost ér, lenézed és megveted a csinos nőket, akik szerinted egytől-egyig csak azért sportolnak, hogy minden nap mással kúrhassanak. Csak mondom, hogy a nők azért sminkelik magukat, járnak fodrászhoz és ne adj isten sportolnak, mert így magabiztosabbnak érzik magukat, jobban tetszik a tükörképük, és növeli az önbizalmukat. Tudom, mert én is nő vagyok, és azért edzek napi szinten, mert tetszeni akarok magamnak, és mert jó érzés, hogy valamiben kitartó és sikeres vagyok :)

De nézd a jó oldalát, kérdező, az év legkreténebb gyakori-felhasználójának járó díjat szerintem egyöntetűen megszavaznánk neked :D

2017. dec. 14. 18:46
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
"Akkor sem lesz ilyen csajom, mert nőni egy centit sem fogok tudni ilyen öncélú kondizással, amire a csajok repkednek, mint legyek a sz**ra." - És egyesek még csodálkoznak, hogy nem vonzanak a frusztrált alacsony pasik.
2017. dec. 14. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!