Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy a nőknek az efféle performansza csak magamutogatás és felkérés a rib****odásra?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=k59Y4YoswAo

Biztos kicsit irigy is vagyok (fiú létemre), de nem tudom elhinni, hogy az ilyen spárgázó, kondis magamutogató rib***ok minimális mértékben is azért csinálják, hogy ne szexuális burkolt üzenetet küldjenek a ripacskodásuk által a figyelmüket felhívott álompasiknak. Egyszerűen nevetségesnek tartom. De ugyanez igaz a kondis gyurkákra is, mondjuk az ő esetükben legalább jobban el tudom képzelni, hogy van közöttük pár testkép zavaros ürge (esetleg homokos), aki tényleg nőktől függetlenül szenvedélyből csinálja. De a nőknek az ilyen rúdtáncolós/forró fitneszes szexi seggű csajszis ripacskodását nem tudom másképp értékelni, mint burkolt ri****kodás.

2017. dec. 13. 22:02
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

"...de te elvárod,hogy a 65kilódra..."

Jó lesz az -15 kilónak is. A gond csak annyi, hogy olyan génjeim vannak, amit nincs az az edzésterv, amivel 90 kiló lennék. Ha meg sikerülne is, akkor könnyebb lenne engem átugrani, mint megkerülni és köztudott, hogy az ilyen pasikat férfiszámba sem veszik a nők.

2017. dec. 14. 13:32
 32/43 anonim ***** válasza:
73%

Én eleve azt nem értem, miért fáj az, ha valaki imádja a testét, és mutogatni akarja.

Utálod a tested és irigy vagy?

Másrészt a válaszolóknak meg..

Miért csak kisportolt macák imádhatják a testüket? Szerintem ugyanúgy rendben van az is, ha egy dagi nő videózza magát ahogy a hurkáit szappanozza.

Szépnek érzi magát mindkettő, sikeresnek, mert talál közönséget, akik éljenzik. Ez tökjó, teljesen rendben van, mindenki imádja és mutogassa magát annak, akit ez érdekel.

2017. dec. 14. 14:40
 33/43 anonim ***** válasza:
93%

Válaszolnál?

Azt mivel magyarázod, hogy kislányok is tornáznak, sportolnak? Ők is a pasikra hajtanak vele, vagy mi?

2017. dec. 14. 14:43
 34/43 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Egy nő nem lehet büszke semmilyen eredményére, mert az r-banckodás. Oké, oké :DDD
2017. dec. 14. 14:46
 35/43 anonim ***** válasza:
15%

A magamutogatás szerintem is undorító. Súlyos önbizalomhiánnyal rendelkezők teszik, megfelelési kényszerből.

Másrészt pedig, a videóban látható "nők" nagy többsége undorító, minden nőiességet, finomságot, női formát nélkülöző. Egy nő ne legyen már egy bivalyerős izompacsirta. Legyen vékony, de formás, nőies.

2017. dec. 14. 14:48
 36/43 A kérdező kommentje:

#33:

"Válaszolnál?

Azt mivel magyarázod, hogy kislányok is tornáznak, sportolnak? Ők is a pasikra hajtanak vele, vagy mi?"

---

Őket már kicsi koruk óta abban a szellemiségben nevelik, hogy tökéletesek/szépek és minden sikert megkapnak az élettől. Balettre is mindig a gazdag emberek vitték a kislányaikat. Pont ebből kifolyólag egy drága hobbi. Már az ilyen tökéletes, cuki gyermekmodelleken is látni lehet azt a tipikus felsőbbrendű egoista személyiségjegyeket, amelyek felnőttként fognak kiteljesedni.

Biztos mindenki hallott már a 10 éves orosz gyerek sztármodellről, aki már jelenleg is a világ legszebb gyereke:

[link]

Aki gyerekként ilyen csillogást kap - azért amiért csak megszületnie volt nehéz - vajon felnőttként milyen ultrabrutál egoista személyisége lesz?

Egyre csökken az az életkor, amikor már az álomszép csinilánykák nem bírnak a hormonjaikkal és ezért van az, hogy manapság teljesen természetes, ha valaki 14 évesen elveszti a szüzességét.

Ennek pedig a kevésbé előnyös külsejű pasik még jobban megisszák a levét, mert az igények is egyre jobban növekedni fognak.

2017. dec. 14. 14:59
 37/43 anonim ***** válasza:
24%

,,Akkor sem lesz ilyen csajom, mert nőni egy centit sem fogok tudni ilyen öncélú kondizással, amire a csajok repkednek, mint legyek a sz**ra. Gondolom te is legalább 175 vagy. Úgy könnyű osztani az észt."

Igen 176cm vagyok de 92kg,tettem érte régen egy nyikhaj kis féreg voltam 55kg nem is szexeltem mert a nők le se köptek jogosan hozzáteszem.

Egy nő egy erős igazi férfit akar aki ha kell falhoz vágja és magáévá teszi vagy így kielégíti,hogy reszket napokig,akire benedvesedik a p*inája.

Ez van.

Magasságodat kompenzálod szépen kondizással,prémium ruhákkal és magas presztízsű munkahellyel hozzátartozó fizetéssel.

,,Jó lesz az -15 kilónak is. A gond csak annyi, hogy olyan génjeim vannak, amit nincs az az edzésterv, amivel 90 kiló lennék. Ha meg sikerülne is, akkor könnyebb lenne engem átugrani, mint megkerülni és köztudott, hogy az ilyen pasikat férfiszámba sem veszik a nők."

Ez nagyon gáz,hány éves vagy?12?

Egy csaj már 52kg ne viccelj neked kb. 40+ kg-t kell felszedned.

Írok neked egy étrendet brutál durva lesz plusz heti 4 edzés kell de azt edzővel csináld.

1. kaja korán reggel

- 150g zabpehely dupla adag fehérje turmix

2. kaja 2 óra múlva 8-10 tojás sütve főzve

3. kaja dupla adag turmix

4. kaja 100g csirkemell 50g rizs

5. kaja 100g csirkemell 50g rizs

6. kaja dupla adag tömegnövelő turmix

7. kaja 100g csirkemell 50g rizs

8. kaja 100g tonhal 2-4 szelet pufirizzsel

9. kaja dupla adag fehérje shake

Ez van akkor told így

minden kajálás között 2-3 óra telhet el maximum,de inkább csak 2 óránként,kemény de nem hiszem el ha zabálnál nem nősz,mert hova menne a kalória meg a tápanyag?A Holdra?

Ezt kövesd mellette egy piacképes szakma teperj a melódban hajtsd ki a beleidet,legyél sikeres.

És tádám lesz ilyen nőd.

,,Őket már kicsi koruk óta abban a szellemiségben nevelik, hogy tökéletesek/szépek és minden sikert megkapnak az élettől. Balettre is mindig a gazdag emberek vitték a kislányaikat. Pont ebből kifolyólag egy drága hobbi. Már az ilyen tökéletes, cuki gyermekmodelleken is látni lehet azt a tipikus felsőbbrendű egoista személyiségjegyeket, amelyek felnőttként fognak kiteljesedni.

Biztos mindenki hallott már a 10 éves orosz gyerek sztármodellről, aki már jelenleg is a világ legszebb gyereke:

[link]

Aki gyerekként ilyen csillogást kap - azért amiért csak megszületnie volt nehéz - vajon felnőttként milyen ultrabrutál egoista személyisége lesz?

Egyre csökken az az életkor, amikor már az álomszép csinilánykák nem bírnak a hormonjaikkal és ezért van az, hogy manapság teljesen természetes, ha valaki 14 évesen elveszti a szüzességét.

Ennek pedig a kevésbé előnyös külsejű pasik még jobban megisszák a levét, mert az igények is egyre jobban növekedni fognak."

Így van erős kiegyensúlyozott lelkileg egészséges szexi fiatal kedves lányok lesznek akik a magadfajtától hánynak,a viselkedésed végett.

Előnytele külsejű pasi meg tolja le magát edzeni szedjen fel rengeteg izmot zabáljon,legyen karrierje egzisztenciája,tanuljon meg öltözködni.

Oldja meg szépen,kérjen segítséget.

Én is most segítettem neked amit úgyse fogsz betartani az egód végett pedig 3-4 év múlva szexelnél orrba szájba ha akarod.

2017. dec. 14. 15:51
 38/43 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem 'r.bancoskodás' vagy 'magamutogatás'.

Szerintem ez teljesen ugyanolyan mint amikor valaki a nyelvvizsga bizonyítványáról tesz ki képet. Keményen dolgozott valamiért és büszke rá hogy elérte a célját (vagy jó úton halad felé), így szeretné mással is megosztani a sikerét. (A videóban azért ez nem mindenkire vonatkozik...)

Én balettozom 12 éve és nem azért kezdtem, hogy mutogassam magam, hanem mert nagyon tetszett ez a fajta mozgás. A feszülős ruha is a technikát támogatja, nem magamutogatás.

2017. dec. 14. 16:27
 39/43 anonim ***** válasza:
84%

Te komolyan beteg vagy. Ilyen alapon mindenki aki a testét edzi magamutogató idióta burkolt szexuális barom... csak hogy összeszedjem mindazt amit írtál.

Egyébként kívánom neked, hogy ismerd meg az érzést, amikor büszke vagy arra ahogy kinézel, mégpedig azért mert sokat tettél érte. Igen. Érezd milyen amikor szexinek érzed magad, és ezt büszkén is mutatod. Akkor talán nem fog így "zavarni", fájni. ;)

Egyébként meg csak hűtsd le magad. Ha ez a csaj is elhízna, hidd el nem "mutogatná magát." Ha meg a szomszéd kövér csaj akit évente 3x látsz az abc-ben is többet mutatná magát, ha elégedett lenne. Szóval relax.

Elárulom semmi olyan rendkívüli dolog nem történik itt, ami ne lenne ÁTLAGOS!

2017. dec. 14. 18:25
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Ja, "manapság" 14 évesen vesztik el egyesek a szüzességüket. Megsúgom, hogy abban a nagy erkölcsös "régi világban" abban a korban már sokan férjhez is mentek.

(De téged amúgy miért érdekel, hogy mit csinálnak általánosiskolás gyerekek?)

2017. dec. 14. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!