Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy a nőknek az efféle performansza csak magamutogatás és felkérés a rib****odásra?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=k59Y4YoswAo

Biztos kicsit irigy is vagyok (fiú létemre), de nem tudom elhinni, hogy az ilyen spárgázó, kondis magamutogató rib***ok minimális mértékben is azért csinálják, hogy ne szexuális burkolt üzenetet küldjenek a ripacskodásuk által a figyelmüket felhívott álompasiknak. Egyszerűen nevetségesnek tartom. De ugyanez igaz a kondis gyurkákra is, mondjuk az ő esetükben legalább jobban el tudom képzelni, hogy van közöttük pár testkép zavaros ürge (esetleg homokos), aki tényleg nőktől függetlenül szenvedélyből csinálja. De a nőknek az ilyen rúdtáncolós/forró fitneszes szexi seggű csajszis ripacskodását nem tudom másképp értékelni, mint burkolt ri****kodás.

2017. dec. 13. 22:02
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
#7: Kezeltesd magad!
2017. dec. 13. 22:27
 12/43 A kérdező kommentje:

Egyedül a 6:19-től látható csajra mondanám azt, hogy "Igen, ő előtt le a kalappal a motivációja és teljesítménye miatt".

Az ilyen nőket tudom igazán csodálni:

[link]

A többi - különösen 0:55-től - egoista pi**a a szememben csupán egy erkölcstelen felszínes magamutogató senki.

2017. dec. 13. 22:31
 13/43 anonim ***** válasza:
90%
Hát, próbáld utánuk csinálni. A hastáncot is sokan alábecsülik, én saját tapasztalatból tudom, hogy remekül izmosít, én sportolási céllal csinálom lassan 5 éve, első hónapban engem is meglepett, milyen izomlázam volt miatta, soha azelőtt egy iskolai tornaóra sem eredményezett ilyet. Azóta hozzászoktam. Oké, én nem mutogatom magam videókban, és nem lépek fel rendszeresen.
2017. dec. 13. 22:32
 14/43 anonim ***** válasza:
89%
dikk annyira gyász ez az ítélkezés te$, hogy 50 évre elég melót adtál a skótdudá$oknak bá$tya
2017. dec. 13. 23:04
 15/43 anonim ***** válasza:
91%
Hú, de savanyú beked a szőlő, kisapám...a magaddal való elégedetlenségedért ne azokat hibáztasd, akik fejlesztik magukat, hogy elégedettebbek legyenek magukkal.
2017. dec. 13. 23:13
 16/43 anonim ***** válasza:
95%
Akkor az a jó hír, hogy neked soha nem lesz ilyen egoista, magamutogató r.ibanc barátnőd. xD
2017. dec. 13. 23:15
 17/43 anonim ***** válasza:
90%

a jóképű, jó testű, és még pénzes is kombót még életemben nem láttam megvalósulni. jó persze színészeknél pl, de a való életben...

annyi sz arság van a világban, de egyes embereknél mégis az veri ki a biztosítékot, hogy nők megmutatják a testüket. :D amiben ráadásul munka is van, és amúgy meg ruhában vannak. szóval ja, irigykedik itt mindenki. vagy enyhén szólva begyöpösödöttek.

remélem egyre több nőnek lesz ilyen teste, egyre többen mutogatják, te meg felrobbansz frusztrációdban.

2017. dec. 13. 23:56
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Drága kérdező, csak egyetlen egy elemet csinálj meg a látottakból. Nem fog menni.

Ez több év kemény edzés eredménye, és senki nem azért kezd neki, hogy gold diggerkedjen. Szentséges ég!

2017. dec. 13. 23:56
 19/43 anonim ***** válasza:
97%

Jó, hát valószínűleg burkában kéne menni edzeni, nehogy aztán valaki még félreértse a cicanadrágot meg az ujjatlan felsőt. Valamelyik pipi még nem általl a sporttól jól is kinézni, meg néhányan mosolyognak is, skandalum!

Konditerem látogató lányként csak annyit tudok mondani, hogy nagyon hülye vagy, kedves kérdező.

2017. dec. 14. 00:05
 20/43 A kérdező kommentje:
#18: A legnagyobb vicc az, hogy kötélen a saját testsúlyomat ugyanúgy fel tudnám húzni, mint 0:12-től a kék hajú csaj. Csakhogy pont ez lenne a vesztem, hiszen ebből nem nehéz kitalálni, hogy pehelysúlyú vagyok és hiába vagyok ugyanúgy fitt, mint ezek a csajok, a méreteim miatt mégsem tekintenének férfinak pedig simán vagyok olyan jó kondiban, mint ők. De mégis inkább egy +180 magas +90-100 kilós mackó pasival jönnének össze, mint egy hozzám hasonló alacsony/pehelysúlyú, de fitt/sportos sráccal. Elég groteszk.
2017. dec. 14. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!