Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az ilyen? Felkeres egy nőt, hogy beszéljen vele, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat, de nem megy oda a nőhöz hanem azt várja, hogy a nő menjen oda?
Figyelt kérdés
aztàn ha a nő keresi telefonon fel se veszi neki hanem tiltòlistára teszi?Mindenhonnan letiltja,hogy ne tudjanak beszélni,de ha felbukkan akkor ezek utàn,hogy várhatja,hogy majd a nő megy oda?Tudtommal a nemi szerepek még mindig változatlanok s ha akar valamit egy pasi akkor.neki kell odaállnia a nő elé főleg ha már órakat utazik ez végett!2015. jún. 8. 09:05
1/17 anonim válasza:
Te érted amit írtál? Csak mert nagyon égeted a nőket.
2/17 anonim válasza:
He?
Most akkor ki futkos ki után?
3/17 anonim válasza:
Ez egy olyan férfi, aki nem akarja ezt a nőt. Inkább a nőt akarja a férfit.
4/17 anonim válasza:
Ezt már megkérdezted korábban.
Azóta sem történt fejlemény?
5/17 A kérdező kommentje:
De történt egy hete járt itt csak nem beszéltem vele,probàltam hìvni telefonon ezek után,de nem vette fel.
2015. jún. 8. 09:32
6/17 anonim válasza:
Nekem ez nagyon zavaros. Leginkább az jön le, hogy a pasinak felesége van, de egyszer felkeresett egy nőt, hátha kap tőle némi szexuális szolgáltatást, de aztán nem mert odamenni a nőhöz mégsem.
7/17 anonim válasza:
Újra odautazott hozzád úgy, hogy nem ment oda hozzád?
Ugyanúgy csinálta többször? Elhívott randira és nem ment oda?Egy kicsit részletesebben, mert elég zavaros, nem elég az infó, amit adtál.
8/17 anonim válasza:
Szerintem ha egy pasi akar valamit, azt jelzi is egyértelműen. Ebben az esetben a pasi nem kereste fel a nőt, hiszen nem ment oda a nőhöz és nem beszélt vele. Valószínűleg egész más ügyből utazott órákat.
9/17 anonim válasza:
8 Pontosan. Meg ha egy férfi akar valamit egy nőtől az nem álneveken próbálja felvetetni magát a skype-ra, hanem veszi a fáradságot, és a saját valódi nevével próbálja felvetetni magát a partnerlistájára az illetőnek.
*Mindenhonnan letiltja,hogy ne tudjanak beszélni,
Ez meg inkább női lépés, főleg némely eszeveszetten féltékeny libától, aki a pasi tudta és hozzájárulása nélkül tiltogatja le a vetélytársát. Főleg ha van félnivalója:D
10/17 anonim válasza:
Szóval kedves kérdező, az első és legfontosabb kérdés, hogy nyilatkozz: férfihez avagy nőhöz van szerencsénk a személyedben?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!