Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen férfi az ilyen? Felkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi az ilyen? Felkeres egy nőt, hogy beszéljen vele, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat, de nem megy oda a nőhöz hanem azt várja, hogy a nő menjen oda?

Figyelt kérdés
aztàn ha a nő keresi telefonon fel se veszi neki hanem tiltòlistára teszi?Mindenhonnan letiltja,hogy ne tudjanak beszélni,de ha felbukkan akkor ezek utàn,hogy várhatja,hogy majd a nő megy oda?Tudtommal a nemi szerepek még mindig változatlanok s ha akar valamit egy pasi akkor.neki kell odaállnia a nő elé főleg ha már órakat utazik ez végett!
2015. jún. 8. 09:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10: Mit nem értesz? Ő a történetben szereplő nő, őt hívta randira, majd ejtette pofára a férfi. Már többedszer. Elhívja találkozni, a férfi kimondott szándéka, hogy kapcsolatot kezdjen a nővel (folytasson, mert ő az ex), majd odaautózik több órát, de csak ül az autóban és messziről nézi a nőt, ahogy az vár rá. A nő pedig (a Kérdező) nem tudja elérni a férfit sehogyan sem, mert az kinyomja a telefont, letiltja Skype-on, stb.

Valami ilyesmi.

2015. jún. 8. 09:56
 12/17 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő ebben a zavaros ügyben! :)

Aki nem érti,hogy miért jön ide a pasi nemegyszer,hogy beszéljünk ha végül nem jön oda hozzàm csak néz ràm messziről és hívogat oda magàhoz.

2015. jún. 8. 09:57
 13/17 anonim ***** válasza:
12 De ha hívogat magához, akkor miért nem mész oda a kocsijához? Esetleg rövidlátó vagy, és szemüveg nélkül nem látsz távolra, de ezt nem mered elárulni a pasinak, nehogy az meg ettől kiábránduljon belőled?:D
2015. jún. 8. 10:00
 14/17 A kérdező kommentje:
azert mert ha bekulni akar legyen benne annyi hogy kiszall es odajon.Nagyon megbantott engem mikor.utoljara beszeltunk szoval szerintem ez nem nagy elvaras,hogy kiszalljon es odajojjon hozzam.
2015. jún. 8. 10:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nincsen érzéke ahhoz, mennyire mínuszban vannak a pontjai nálad, ezért még a bocsánatkérése is követelőzés, a másik verzió még rosszabb, direkt szivat, erre kellesz neki.
2015. jún. 8. 10:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez aztán a történet!! Én azt hittem, hogy jómagam szerelmi bonyodalmánál már nincs tovább, de úgy látszik mégsem. Másoknál is csúszik a kuplung...

haha

2015. jún. 8. 10:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja, így már értem. Ez egy nem jó pasi, nem érdemes találkozni vele egyáltalán. Nyilván nem vagy neki elég fontos én az ilyet messzire kerülném. Keress értelmes, normális pasit, aki mellett boldog lehetsz, mert ez nem az.
2015. jún. 8. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!