Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő vagy. Hogyan esne ha a párod azt vágná a fejedhez, hogy nem tehetek arról, hogy csak ennyit értél el 32 évesen? Mind ezt cinikusan.
Ne haragudj, nem teljesen értem.
Nem tehetek arról, hogy csak ennyit értél el 32 évesen?
Tehát én nő vagyok, akkor a kérdés az, hogy hogyan esne, ha a férfi, aki a párom, azt mondaná, hogy Ő nem tehet arról, hogy ÉN csak annyit értem el 32 évesen, amennyit?
Kiröhögném. :D
Ezzel a párod önmagára gondolt? Hogy nála ragadtál le, pedig találnál jobbat is? XD
Bocs ezt muszáj volt leírnom.
Ha jol ertem a ragozast, akkor nekem ha azt mondana a parom, hogy na vazze icuka te tehetsz arrol, hogy ennyit ertel el amennyit. Hát szarul esne, de igaz lenne. Valoban mindenki onmaga tehet arrol, hogy eppen hol tart.
Mivel a pontos szovegkornyezet nem ismert igy nehez megitelni, hogy mennyire erintett volna rosszul. Ha en panaszkodok de ramaty az eletem nekem soha nem lesz semmim es ezt mar sokadjara teszem es erre kapom a valaszt, hogy errol en tehetek, akkor nagyon nem szivnam mellre, hiszen nem panaszkodi kell, hanem tenni valamit. Ha eletemben eloszor erne valami nagy igazsagtalansag es elmondanam a paromnak hogy valaki pl. Keresztbe tett a munkahelyemen es nem tudok elobbrelepni es erre szolna be, na az mellbe vagna.
szoval nem esne jol, de azert az elozmenyek ismerete fontos abban, hogy mennyire vennem szemelyes bantasnak vagy masnak.
nyilán van benne jó adag igazsság,
baromi sokan ülnek még 30 évesen azért az iskolapadban hogy ne keljen szembe nézni a tényel hogy munkaképtelenek
utolsó te eszednél vagy? tipikus életképtelen pi-csa...
Kérdező: ne szívd mellre,amin TE is szeretnél változtatni változtass a többit hagyd rá a marha párodra. Ilyen vicceket elsütni nem érdemes-bár én is jót mosolyogtam az egyik válaszolón- inkább beszéljétek ezt meg. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!