Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő vagy. Hogyan esne ha a párod azt vágná a fejedhez, hogy nem tehetek arról, hogy csak ennyit értél el 32 évesen? Mind ezt cinikusan.
Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 00:21
21/22 anonim válasza:
7-es, az életképtelen pi-csa vagyok. :D Lelehet pontozni, nem bántasz meg vele, sőt én szeretnék bocsánatot kérni tőled amiért jobb életem van a tiednél. De én tanultam, megdolgoztam azért, hogy fel tudjak mutatni valamit, az már más dolog, hogy nem hasznosítom csak otthon, hobbi célból. Tényleg van időm mindenre, ez abból is látszik, hogy az 5. nyelvvizsgámat fogom letenni. Szóval buta nem vagyok azt hiszem, csak eltartott, de gondolom nem te tartasz el hanem a férfi aki szeret engem.
22/22 anonim válasza:
Kedves lepontozók, bazszátok szíven a férges korva annyátokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!