Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy a nőknek az efféle performansza csak magamutogatás és felkérés a rib****odásra?
https://www.youtube.com/watch?v=k59Y4YoswAo
Biztos kicsit irigy is vagyok (fiú létemre), de nem tudom elhinni, hogy az ilyen spárgázó, kondis magamutogató rib***ok minimális mértékben is azért csinálják, hogy ne szexuális burkolt üzenetet küldjenek a ripacskodásuk által a figyelmüket felhívott álompasiknak. Egyszerűen nevetségesnek tartom. De ugyanez igaz a kondis gyurkákra is, mondjuk az ő esetükben legalább jobban el tudom képzelni, hogy van közöttük pár testkép zavaros ürge (esetleg homokos), aki tényleg nőktől függetlenül szenvedélyből csinálja. De a nőknek az ilyen rúdtáncolós/forró fitneszes szexi seggű csajszis ripacskodását nem tudom másképp értékelni, mint burkolt ri****kodás.
Érzitek ezt a komplexus szagot srácok?
Kezdesz átesni a ló túloldalára. Valóban van itt már nőietlenül kockás hasú, meg 1-2 maga mutató, de hogy mind meg rib4nc meg a többi fa$$ág... Tényleg jóindulat vezérelte csak annyit mondhatok: hülye ne legyé!
Vannak minden teremben magamutogató csajok.
Ők azok, akik a legújabb Asics edzőruhában szigorúan ketten egy barátnővel együtt kb 3-4 percet töltenek 1-1 gépen, a maradék időben azt stírölik, hogy ki nézi őket.
Tudod, hogy mi a jellemzőjük még? Hogy egyetlen árva húzódszkodást vagy hasonló gyakorlatot sem tudnak megcsinálni, mert az átlag edzésük kimerül a kb 2*3 ismétlés/gyakorlat+protein turmix a büfében kombóban.
Szerinted a videóban levő csajok ezt képviselik?
Magas hegyek mögött, hol a tenger hupikék,
Ott laknak ők, a frusztráltnőgyűlölőmindenkirbancakinembszik velem törpikék.
Ezek elképszető csajok a videóban. Nem azért, mert formás popósak, hanem nagyon erősek és valószínűleg nem telefonozni járnak kondiba.
Egyébként én is rúdtáncolok, sportként, bugyiban vagyunk és ujjatlanban órán, de csak mert a bőr ragad a rúdhoz és meg kell tartanunk magunkat. Videózunk is, hogy lássuk, mit csinálunk jól/rosszul, ami szépen sikerül, azt pedig kitesszük az internetre, hogy mások is kedvet kapjanak hozzá. Ennyi.
Nem csak irigy de akkora komplexusod van,hogy a Brandenburgi kapunak a 6-szorosa.
Nyilván kellene neked ilyen csaj de konkrétan le se köpne téged ez jön le a válaszodból.
Tudod mi kondis gyurkák majd megkapjuk őket,jah és köszi nem vagyok homokos csajokat szeretem főleg az ilyen fitneszes alakúakat.
Igen felhívja a figyelmet csak nem a magad fajtának neked mindent a szemnek semmit a kéznek alapon,majd ha te is kigyúrod magad,lesz egzisztenciád és tudsz a nőkkel bánni akkor majd talán lehet ilyesmi csajod is.
Addig marad az irigykedés és MarokMarcsa vagy Julika a kisboltból.
Magas szexuális intelligenciájú lányok és sugározzák ezt csak a magadfajták ezt fel se fogják mert fogalmuk sincs róla,ez egyáltalán nem negatív sőt kevés ilyen lány van,rengeteg a dagadék,elhízott kis szürke kisegér csaj mind a tiéd lehet,már ha szóba fognak veled állni.
Nőkhöz érteni kell.
Tőlem távol áll a kondi meg a többi, szóval nem érzem magam triggerelve, mégis leesett az állam, hogy hogy lehet valaki ilyen sötét :D
Szóval hajlékonynak lenni, és feszülős ruhában lenni rib***kodás? Gondolom akkor a balerinák is ku**ák, sőt, a 10 éves RSG-s kislányok is csak azért csinálják, hogy a pasik felfigyeljenek rájuk!!!
(Tényleg, azt mivel magyarázod, hogy gyerekek is szoktak sportolni?)
Mondd, neked mi bajod van? Kezeltesd magad...
(Ha troll vagy, akkor gratulálok, ez tényleg szép!)
Egyébként vannak csajok, akik rib**kodásból csinálják, de ők nem is lennének képesek a videóban látott gyakorlatokra, mert nekik annyiból áll az "edzés", hogy felveszik a dizájnos új rucit, fognak 1-1 pohár fehérjeturmixot, beállnak a konditeremben a tükör elé, szelfiznek egyet, tolják fel a face-re és/vagy instára, még talán marháskodnak pár percet (de nem sokat, nehogy nagyon megizzadjanak, az nem szexi), aztán mennek haza.
Az általad linkelt hölgyek nem itt tartanak.
"...majd ha te is kigyúrod magad,lesz egzisztenciád és tudsz a nőkkel bánni akkor majd talán lehet ilyesmi csajod is..."
Akkor sem lesz ilyen csajom, mert nőni egy centit sem fogok tudni ilyen öncélú kondizással, amire a csajok repkednek, mint legyek a sz**ra. Gondolom te is legalább 175 vagy. Úgy könnyű osztani az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!