Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar találkozni a csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar találkozni a csaj, és aztán "NEM ÉR RÁ"?

Figyelt kérdés

1 hete egy rég látott csaj hozta fel, találkozzunk holnap szerdán. Mondom oké ! Erre tegnap benyögi, attól tart behívják a munkába.... Mondanom sem kell, ma megírta "behívták munkába". (Mint a forgatókönyv szerint)

...Így legyen 5-ösöm a lottón :)

(Egyik nap telefonon beszéltünk 2 órát)

Szóval mit is akart?

2017. dec. 12. 19:13
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy ezt fogja valaki írni :)

De ő korábbi napokon amikor dolgozott, soha nem lépett fel a netre 8 órán át. Persze bármi lehet.

2017. dec. 13. 21:57
 32/34 anonim ***** válasza:
Már eleve azt se értem, miért akart találkozni veled a csaj. Lehet, időközben ő is elgondolkozott ezen, és látva elbűvölő stílusodat inkább lemondta a randit.
2017. dec. 14. 06:38
 33/34 A kérdező kommentje:

Ha akarna találkozni, "mert be kellett mennie munkába", ami szerintem nem igaz....Akkor azóta miért nem szólt, hogy mikor szeretne találkozni velem?..... Na ugye...

Ez a kérdés legyen jó példa arra, amikor egy csaj szórakozik.

2018. jan. 3. 00:46
 34/34 anonim ***** válasza:

"Ha megnézitek a hozzászólókat, a többség mind azt mondja, csak szivatott és hazudott."

Pont az ellenkezojet latom.

De valoban elbuvolo szemelyiseg kibontakozasa utan, en is azt mondom, boldogabb nelkuled...

2018. jan. 7. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!