Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar találkozni a csaj, és aztán "NEM ÉR RÁ"?
1 hete egy rég látott csaj hozta fel, találkozzunk holnap szerdán. Mondom oké ! Erre tegnap benyögi, attól tart behívják a munkába.... Mondanom sem kell, ma megírta "behívták munkába". (Mint a forgatókönyv szerint)
...Így legyen 5-ösöm a lottón :)
(Egyik nap telefonon beszéltünk 2 órát)
Szóval mit is akart?
A te problémád, lehet, hogy tényleg a munka miatt maradt el a találka, ne ítélkezz rögtön, a munka fontos, pénzből élünk, azt meg munkával szerezzük. Pech, hogy pont így sikerült.
Persze, lehet lerázás is, de ezt én innen nem tudhatom, te ismered.
Nekem van egy ismerősöm, akikkel egy volt munkahelyen kollégák voltunk, nemrég beszélgettünk, és szóba került, hogy találkozni kellene. Pech, lesérült a háziállatom, és állatorvoshoz kellett vinni, majd máskor találkozom az ismerősömmel, most ez volt a sürgősebb.
"Én több esélyt nem adok neki. Ő mondogatta ezt a napot, erre lemondja. Elmehet a bü.dö.s k.ur.va ann.yába!!"
Jobban is jár. Nem fog sírni utánad.
Többek között pont az ilyen nők miatt mennek a pasik prostizni.
A sok átverés, igérgetés, gyerekes játszadozás miatt.
Ott a pasi megkapja a szexet, a nő meg a pénzért megteszi amit a pasi kér.
Ne haragudj kérdező, de szerintem kíméld meg magad szerencsétlen lánykától.
Közbejött valami, szólt, kész. Majd lesz más.
Ennyire túlreagálni valamit már betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!