Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar találkozni a csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar találkozni a csaj, és aztán "NEM ÉR RÁ"?

Figyelt kérdés

1 hete egy rég látott csaj hozta fel, találkozzunk holnap szerdán. Mondom oké ! Erre tegnap benyögi, attól tart behívják a munkába.... Mondanom sem kell, ma megírta "behívták munkába". (Mint a forgatókönyv szerint)

...Így legyen 5-ösöm a lottón :)

(Egyik nap telefonon beszéltünk 2 órát)

Szóval mit is akart?

2017. dec. 12. 19:13
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Még egy esélyt? Ne viccelj. Én ha fordított esetben... egy nővel csevegtem és 1 hétig nem mentem el randira, akkor a nő többet szóba nem állt velem, sőt le is törölt.

Gondolkozzunk már érett felnőtt fejjel !

2017. dec. 12. 22:02
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Küldd hozzám a csajt kérlek. Te alkalmatlan vagy bármiféle kapcsolatra embertársaiddal.
2017. dec. 12. 22:09
 23/34 A kérdező kommentje:

Leírom a történetet, hogy tiszta kép legyen.

Ővele nem most kezdődött. 3 éve megismertem, akkor volt az első találkozó és nem akart többet találkozni. Mert nem kellettem neki. Azóta sem láttam. Akkor 3 év után most miért kellenék mégis?

Egy példa = Én nekem ha valaki nem kellett régen, az most sem fog kelleni. És szerintem a csaj is így gondolkodik.

2017. dec. 12. 22:16
 24/34 anonim ***** válasza:

Akkor meg felejtsd el.

Legalább előre szólt, és nem hiába vártad volna a randira.

2017. dec. 12. 22:19
 25/34 anonim ***** válasza:

Ebben van valami.

Írok ellenpéldát: Volt egy csaj, akivel sokat kavargattam, de igazából haverok voltunk, de vagy 3 éve nem is beszéltünk egy szót sem egymással. kb tavaly ősztől egészen nyárig zaklatott, hogy találkozzunk, ami meg is történt, de nem igazán hangolódtunk egymásra (semmi sem volt). Nekem tényleg nem kellett, nem akartam tőle semmit.

Aztán befejezte a zaklatást, most rájöttem, hogy egész nagy hiba volt kihagyni, aztán mégiscsak nem lenne vele olyan rossz, elhívtam, de van barátja, ezért nemigazán volt benne a dolgokban. Attól függetlenül akármikor lennék vele és szerintem ő is velem, ha nem csak egy éjszakára kéne (amit tud is).

Tanulság/lényeg --> Simán változhat valakinek a véleménye.

2017. dec. 12. 22:22
 26/34 anonim ***** válasza:
Félelmetes, miféle emberek élnek mekkora pofával..
2017. dec. 13. 11:08
 27/34 anonim ***** válasza:

Ne talalkozz , jobban jar nelkuled szerencsetlen.

nem tud hol dolgozik, de nekem is volt mar, hogy behivtak. Olyan is , hogy szabad lettem volna ugyan , de tartottam tole ,hogy befognak hivni mert emberhianyban voltunk. Varatlanul.

2017. dec. 13. 20:25
 28/34 anonim ***** válasza:
nice guy
2017. dec. 13. 20:43
 29/34 A kérdező kommentje:

# 26 ma 11:08

# 27 ma 20:25

"Félelmetes, miféle emberek élnek mekkora pofával.."

Mert ti mindent elhisztek amit egy nő hazudik? Akkor titeket könnyű átverni.

Amúgy ez a csaj ma nappal és d.e. sokat fent volt a neten. Pedig azt mondta ma dolgozni fog nappal. Ennyit őróla.

2017. dec. 13. 21:45
 30/34 anonim ***** válasza:
Letezik a mobilnet. Ha nem nyomkodom akkor is kijelzi ,hogy ott vagyok . -.-
2017. dec. 13. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!