Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nyernél a lottón majd 500...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nyernél a lottón majd 500 millát, elfeleznéd a pároddal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy együtt éltek pár hónapja, se eljegyzés, se közös kassza, mert a párod nem akart veled közösködni, mert te minimálbért kerestél, ami 60 ezerrel kevesebb, mint az ő fizetése, és nem akarta, hogy az ő pénzét költsd.

Vacak munkahelyed volt, most ott akarod hagyni, se rokonod se senkid. Egész életedben húztad az igát, most egy részét befektetnéd hosszútávon, egy részét magasabb kockázattal fektetnéd be, egy részéből magasabb életszínvonalon élnél, egy másik részéből pedig félretennél öreg korodra és az esetleges gyerekeknek.

Mit kezdenél a pároddal?

Elmondanád, hogy nyertél?

Ha igen, mit szólnál, ha veled akarná csináltatni az összes házimunkát, mert te úgy sem csinálsz semmit egész nap?

Vinnéd a párod nyaralni thaiföldre és ausztráliába?

Az eddigi nyomorúságos 23 nmes albiból átköltöztetnéd egy magasabb színvonalú albiba úgy, hogy tudod nem tudná fizetni mindennek a felét?

Igen, a takarítós kérdés ihletett, na meg az is, hogy voltam hasonló helyzetben.

2017. dec. 11. 11:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

30 milliót lekötnék tesóm gyerekeinek továbbtanulásra.

10 millióból felújíttatnám apám ill tesómék házát.

10 milliót nekik adnék költőpénznek.

30-40 millióból építtetnék a páromnakés nekem egy tágas passzív házat.

5 milliót hobbira költenék.

Most jön a lényeg:

A közelünkben vennék pár lakást, hogy párom szülei közelebb költözzenek, ki tudjam adni bérbe. ( mindenki jól járna).

Plusz párom kapna egy új kocsit.

A maradékot befektetném- valószínűleg az ő segítségével, mivel ő sokkal jobban ért a pénzügyekhez.( nevére azért nem íratnám).

Szóval igen, kapna belőle kb mindenki, mert 500 millió azért sok pénz, de csak mértékkel.

2017. dec. 11. 14:22
 22/26 anonim ***** válasza:

Nekem nem idióta a párom, szóval úgy gondolom, hogy nem felezném meg vele, hanem az a pénz közös lenne. :D Tizenx éve élünk együtt, nálunk ez nem téma.

Viszont próbáltam magam beleképzelni abba a helyzetbe amit leírtál és úgy maximum csak akkor tudná meg, ha már elköltöztem tőle. :D

2017. dec. 11. 14:24
 23/26 anonim ***** válasza:
Ilyen nővel normális ember nem jönne össze, de lóvét se tolna popsija alá...
2017. dec. 11. 14:26
 24/26 anonim ***** válasza:

A magam párkapcsolatában ez nem lenne kérdés, a bajban is együtt voltunk mindig, a jó dolgokat is ugyanúgy megosztanám vele. Nem felezném, hanem közös lenne.

A kérdésben szereplő párkapcsolat viszont számomra alapból elképzelhetetlen szituáció, ilyen xarrágó párral nem élnék együtt, de ha mégis, akkor nem avatnám be a nyereménybe, simán csak lelépnék mellőle aztán gondolkozzon el, mire van úgy oda a 150 ezres fizujára...

2017. dec. 11. 15:05
 25/26 anonim ***** válasza:

Nehéz ebbe belegondolni, mert odáig nem is jutottam volna el, ami ennek a kérdésnek az alapsztorija. Külün kassza van a párommal, de ha kell, közösködünk és nem sajnáljuk egymástól. Plusz én nem minimálbért keresek és valszeg soha nem is fogok. Ha a párom ilyen smucig lett volna, nem élnék vele együtt (amúgy én keresek többet)... szóval a lottó megnyerésekor már nem is lettünk volna együtt. Ha mégis, akkor szakítanék vele, és dobbantanék. És nem szólnék neki, hogy nyertem.

Amúgy könyörgöm, ha én el tudom magam tartani a saját pénzemből, más kérdés, mint aki munkanélküli segílyen van és A KÖZÖS MEGTAKARÍTÁSBÓL tudja fenntartani magát, mint leírta (igen, saját megtakarításból IS, de a közöset is belevette abba, hogy miből tudja eltartani magát. A másik által keresett pénzt). Ha otthon ülnék munka nélkül, alap lenne, hogy a páromat segíteném azzal, hogy legalább én takarítok. Hacsak nem tanfolyamozom mellette.

2017. dec. 11. 15:21
 26/26 A kérdező kommentje:

Egyébként férfiről szól a kérdés, én a kevesebbet kereső nő voltam a rakás pénzzel, akinek mindenki azt mondta, mindennek a felét álljam, mert nehogymár a párom pénzét akarjam költeni. A párom is így gondolta. Közös kassza meg mehet majd, ha hasonlóan keresünk..

Persze aztán változott a helyzet.

Amúgy a takarítós kérdésben külön kasszán vannak, mindent feleznek, tutti, hogy a megtakarításuk is fele fele. Pont azért, hogy szakítás esetén ki ki vihesse a maga részét.

Szerintem saját és közös megtakarításból is kiveheti az ember azt, amit beletett, hisz mindent feleznek és külön kasszán élnek.

És nagy különbség, hogy a másik kérdező NEM CSAK a közöset akarta használni, hanem a sajátját elsősorban, de a közösben is az ő saját pénze van, tehát ahhoz is jogosan férhet hozzá.

Egyébként nem mondtam meg a pénzt, lekötöttem(bár jóval kisebb összeg volt), a srác dobott engem, mert nem bírta elviselni, hogy csóró vagyok, a fizetéskülönbség miatt nagyon kellett spórolnom, hogy fussa mindenre és sz.r munkát végzek(bolti eladó) és ciki velem lenni(idősebb volt nálam jóval).

Úgy voltam vele, hogy majd, ha felveti a közös kassza dolgot, akkor majd felhozom a rakás pénzt.. nem került erre sor.

2017. dec. 11. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!