Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyernél a lottón majd 500 millát, elfeleznéd a pároddal?
Tegyük fel, hogy együtt éltek pár hónapja, se eljegyzés, se közös kassza, mert a párod nem akart veled közösködni, mert te minimálbért kerestél, ami 60 ezerrel kevesebb, mint az ő fizetése, és nem akarta, hogy az ő pénzét költsd.
Vacak munkahelyed volt, most ott akarod hagyni, se rokonod se senkid. Egész életedben húztad az igát, most egy részét befektetnéd hosszútávon, egy részét magasabb kockázattal fektetnéd be, egy részéből magasabb életszínvonalon élnél, egy másik részéből pedig félretennél öreg korodra és az esetleges gyerekeknek.
Mit kezdenél a pároddal?
Elmondanád, hogy nyertél?
Ha igen, mit szólnál, ha veled akarná csináltatni az összes házimunkát, mert te úgy sem csinálsz semmit egész nap?
Vinnéd a párod nyaralni thaiföldre és ausztráliába?
Az eddigi nyomorúságos 23 nmes albiból átköltöztetnéd egy magasabb színvonalú albiba úgy, hogy tudod nem tudná fizetni mindennek a felét?
Igen, a takarítós kérdés ihletett, na meg az is, hogy voltam hasonló helyzetben.
A jelenlegi párom akkor tudná meg, amikor képeslapot küldenék neki valahonnan egy Csendes óceáni szigetről.
Kb 5 Arab sejket képes lenne lenullázni, és anyagi csődbe dönteni.
Nem feleznek vele. El sem fogadna. Viszont nyaralni mennek vele es kapna ezt-azt. A te paroddal ellentetben soha nem volt smucig. Nem is ertem, arra a 60 ezerrel van oda? Alig tobb, mint a tied.
Koltoztetni nem kene, sajat haza van neki is.
Nem ezek a parametereink, es nem egy onzo suttyo a parom, aki elol minden forintot dugdosni kell. Szoval igen, elfeleznem.
L
Mivel a lottót az én, saját külön pénzemből vettem, ezért a nyeremény is az enyém lenne. Ha szegénységben nem akar közösködni, akkor gazdagságban sem.
120 millióból vennék több ingatlant, amit mind kiadnék és a befolyó pénzből élnénk meg. A páromnak annyi kedvezményt adnék, hogy nem kellene dolgoznia mellettem, de neki nem adnék a nyereményből se az ingatlanokból :)
Néhány tízmilliót likvideszközökben tartanék, a maradékot pedig közepes kockázat mellett befektetném biztosítva a nyugdíjamat és a gondtalan éveket.
Több gyereket is bevállalnék így, a mindnenapos megélhetésre pedig az 5-6 kiadott lakásom biztosítaná a fedezetet.
Na és persze adakoznék. Legalább 25 millió forintot különböző alapítványoknak és szervezeteknek adnék, illetve legalább 50 milliót a családnak.
Nem takarítanék, a takarítónőre bíznám.
Rajta áll főleg, mert én ilyen béna megbocsátós természetű vagyok. Közös kassza biztos nem lenne, mert nem tartom jó ötletnek egyébként sem, ha vevő a felezésre, akkor semmi gond. Ha viszont az én pénzemből akarna élni, akkor felejtse el, vonatkozik ez lakásra, nyaralásra, mindenre.
A házimunka szerintem más dolog, nyilván ha otthon vagyok akkor megcsinálom, mert miért ne, de inkább azon lennék, hogy tanuljak, és valami érdekes, jól fizető munkát találjak. Persze ez alatt az idő alatt is csinálnám a házimunkát, időmből kitelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!