Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti munkanélkülitek lennétek minden házimunkát ti végeznétek?
Együtt élünk a párommal, nemrég munkanélküli lettem.
Nem mondom, hogy ő tart el, hisz kapom a munkanélküli segélyt + vannak megtakarításaim és közös megtakarításaink is, tehát van mit berakni a közös kiadások fedezésére, bár kevesebbet mint eddig. Ő elvárja, hogy mivel egész nap itthon vagyok, ezért a házimunkát 100%-ban én végezzem, annyi a segítségem hogy hétvégén besegít.
De mivel nem kell eltartani engem, ezért igazságtalannak érzem azt, hogy minden rámhárul. Most ha otthonról dolgoznék, akkor is nekem kéne mindent csinálni? Akkor is mondhatná azt, hogy egész nap itthon vagyok és ráérek...
Na várj.. tehát te nem fizeted mindennek a felét..
Szóval vagy te, x bevétellel, aminek egy részét beadod a közösbe, rezsire, lakbérre meg kajára meg fogyócikkekre. Aztán a nálad maradt összeg egy kis részét félrerakod magadnak, a maradék a költőpénzed. És van a párod, aki nagyobb részt ad be a közös dolgokra??
Amennyivel többet ad be, annyival arányosan végezz te több házimunkát.
Még így sem tart el teljesen, csak kevesebbet adsz a közösbe.
A munkanélküli nemsok, tutti kb a dupláját keresi a párod. Végezz te 2/3ad házimunkát, ő meg mondjuk vigye le a szemetet és néha javítson meg ezt azt.
Azért így egész más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!