Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ti munkanélkülitek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ti munkanélkülitek lennétek minden házimunkát ti végeznétek?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a párommal, nemrég munkanélküli lettem.

Nem mondom, hogy ő tart el, hisz kapom a munkanélküli segélyt + vannak megtakarításaim és közös megtakarításaink is, tehát van mit berakni a közös kiadások fedezésére, bár kevesebbet mint eddig. Ő elvárja, hogy mivel egész nap itthon vagyok, ezért a házimunkát 100%-ban én végezzem, annyi a segítségem hogy hétvégén besegít.

De mivel nem kell eltartani engem, ezért igazságtalannak érzem azt, hogy minden rámhárul. Most ha otthonról dolgoznék, akkor is nekem kéne mindent csinálni? Akkor is mondhatná azt, hogy egész nap itthon vagyok és ráérek...

2017. dec. 11. 08:37
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
60%

Akkor a pasi se csinálja a házimunkát, nem?

AMúgy nem egyedül kell mindent, hisz írta, hogy hétvégén a párja segít!

Hétköznap mi a feladat? Főzés, mosogatás? Nagy cucc. Meg berakni két mosást.

2017. dec. 11. 11:10
 22/43 anonim ***** válasza:
Öööö...valami zavar van az erőben. Irigykedik a franc egy olyan kapcsolatra meg életre ahol az egyik fél úgy érzi, hogy munkanélküli létére neki be kell csicskulnia a másiknak.
2017. dec. 11. 11:11
 23/43 anonim ***** válasza:
53%
Hamarabb érek haza a melóból, nem is járok mindennap. Alap, hogy megfőzök mire hazaér a párom és többet csinálok itthon, mivel több az időm. Ha nem melóznék, megcsinálnék mindent és csak várnám haza a párom vacsival, tisztasággal és több időnk lenne egymásra és más programokra a házimunkán túl.
2017. dec. 11. 11:13
 24/43 anonim ***** válasza:
50%

Gondolom hétköznap reggelit készíteni, kávét főzni, elmosogatni, elpakolni a száradt edényt, letakarítani a konyhapultot, felsöpörni a konyhát, bevetni az ágyat, berakni egy mosást, feldobni egy adag főttkaját, kiteregetni, elpakolni és elmosogatni utána, letakarítani a pultot, felseperni, kivasalni a ruhákat, hajtogatni, elrakni. Miután a dolgozó hazaért, enni, elmosogatni, elpakolni, levinni a szemetet.

Kb ez egy napi meló, amiből fele fele jár mindenkinek, attól függetlenül, ki hány órát dolgozik. Ugyanúgy koszol mindkettő és termeli a feladatot, akkor is, ha több vagy kevesebb munkaórájuk lesz. Így a feladatuk sem oszlik el aránytalanul.

Erre még rájön a felmosás, porszívózás, rendrakás, portörlés, fürdő és wctakarítas, konyhai gépek takarítása, ablakok tisztítása, meg mittudomén, kinél mik vannak.

Jó sok óra munka.

2017. dec. 11. 11:22
 25/43 anonim ***** válasza:

Ha közös kasszán vannak, akkor oké, hisz a csaj keresetkiesése a közös kasszából esik ki, a megtakarítása is közös.

Külön kasszáról beszélek.

2017. dec. 11. 11:25
 26/43 anonim ***** válasza:
53%
Igen, megcsinálnám, már csak azért is, mert kb. 3 nap otthonlét után ölne meg az unalom. Plusz hacsak nem egy villában éltek, kb. 30 perc egy felsöprés-felmosás, mosogatást ha naponta megcsinálod szintén max. 20 perc, tehát ha elosztod napokra akkor talán napi 1 óra jön össze.
2017. dec. 11. 11:25
 27/43 anonim ***** válasza:
35%

AKi nincs otthon mit koszol?

Reggelizik? Na bumm, egy tányér, meg pohár mosatlan.

Piszkos ruha kimosása? Patakra járunk vagy mi??? Bedobod, kiteregeted 10p, elrakni dettó.

A kérdező csak lusta és kész.

2017. dec. 11. 11:26
 28/43 anonim ***** válasza:

Laktam egyedül is, másokkal is, nem 10 perc.

És ha csak tíz perc is lenne, miért kellene neki csinálnia? Ugyanúgy van 10 perce a másiknak is. Miért a kérdező szabadidejéből menjen el? Attól, hogy neki több van, talán kevesebbet ér az ideje számára? Ugyanúgy 10 perc mindkettő életéből.

A kérdezőnek sem muszáj otthon ülnie, én sem otthon ülök, mászkálok a városban, csinálom, amihez kedvem van. Simán érhetne később is haza, mint a párja, és akkor a te felfogásod szerint kevesebbet koszolna.

2017. dec. 11. 11:33
 29/43 anonim ***** válasza:
28%
AZ hogy valaki a körmösnél ül, vagy dolgozik nem ugyanaz, akkor sincs munkája, nem fárad el, egésznap pihenget :D
2017. dec. 11. 11:34
 30/43 anonim ***** válasza:

Akkor legyünk igazságosak. Egyik héten a pasi cipel 3 karton vizet, másik héten a nő. :D ha külön kassza van es mindenki azt csinál amit akar (ez egy kapcsolat, hahahha...), akkor vinne a franc haza neki vizet meg tejet meg minden mást, vásároljon be magának. És akkor lehet felezni a házimunkát is.

Bocs, hogy nő létemre nem érzem át a rabszolgasorsoddal járó kínjaidat...

2017. dec. 11. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!