Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiatal nőkre (18-30) taccsol a komplett felnőtt férfi generációk tömege (18+tól minden élő férfi) akkor a fiatal férfiaknak törvényszerű hogy csak az idősebb nők (30+) maradnak nem igaz?
Lényegében emiatt tombol a MILF mánia is a fiatal srácok körében.
F/27
Értsd úgy, hogy mi értelme a fogyásnak és az izmosságnak, ha utána is marad ez a kilátástalan helyzet? Akkor majd szebb hullám lesz 52 évesen?
Van értelme a sok terápiának és gyógyszeres kezeléseknek, akkor majd "egészségesen" lehetek megkeseredett?
Van értelme a sok pénznek, amit egy idő után nem is fogok elkölteni, mert ami kell úgyis beszerzem, aztán utána nem marad semmi ami érdekelne. És 35 éves koromig (10 év múlva) ezt simán elérhető. Utána csak hiánypótlás marad, aztán jön majd a szép lassú felmorzsolódás, mint nagybátyám esetében, hiába volt 30 év munka után 30 milliója, sokra ment vele...
Én szingli vagyok (21/L) és öt barátnőm van, ebből három szingli. (22/L, 23/L és 25/L)
Négyünk közös tulajdonsága:
- Sokat vagyunk egyetemen, sokat foglalkozunk a tanulmányainkkal.
- Albérletben élünk, nem koliban
- Egyikünk sem dolgozik még és nekem is olyan munkahelyem volt, ahol nem érintkezem az ügyfelekkel, és a munkatársaim között összesen két férfi volt
- Mind a négyünk olyan szakon van egyetemem, ahol nők vannak java részt. (Bár én jobb helyzetben vagyok, 60% a lányok aránya, de a tanárnak készülő barátnőmnél ez 85%)
- Nem közösségbe járunk sportolni, hanem egyénileg
- Sok a tanulnivaló, messze élünk a családtól, hétköznap csak a tanulással foglalkozunk, hétvégén pedig vagy elmegyek a hegyekbe túrázni, vagy a szüleimhez utazok haza. Amíg volt munkahelyem, akkor hétvégén dolgoztam is.
hát ez a vita érdekes, csak nem kellene személyeskedni.
A dolog nyertesei mi vagyunk "öreg nők"..hála istennek megfiatalitanak az ifjak...Mert ugyan áruljátok el nekem hogy korban hozzám illő hatvanas pasi mit tudna nyujtani.... 58/L+29F. szerencsére a párommal nem állnak szóba a fiatal lányok..szerencsére nem is sejtik h mit veszítenek... nem véletlenül tart a kapcsolat 3éve . Hajrá srácok én nektek drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!