Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiatal nőkre (18-30) taccsol a komplett felnőtt férfi generációk tömege (18+tól minden élő férfi) akkor a fiatal férfiaknak törvényszerű hogy csak az idősebb nők (30+) maradnak nem igaz?
Lényegében emiatt tombol a MILF mánia is a fiatal srácok körében.
F/27
"hanem mert nem akarok ilyen lelkületű emberrel ismerkedni."
Nem tudsz te a lelkemről (se) semmit...
De nem baj, majd a karma visszaadja ezt a sok gonoszkodást nektek egyszer.
Te miről beszélsz? Milyen énem jött elő?
Nem fenyegetlek én, csak érdekes hogy embereket 2 mondat alapján elkönyvelsz.
Emiatt írtam hogy majd visszaüt a karma.
Fogalmad sincs az igazi énemről, ugyanis azt már jó ideje nem mutatom meg senkinek.
Tudod miért?
Mert megtettem egy ideig,de nem érte meg.
Semmi baj, majd jön helyettem 10 másik lovag, akinek lehetsz a lovaginája.
hány, hányás: atomhalálhörgés, brékel, búvárkaja, heggeszt (táj.), kidobja a taccsot (— a sportnyelvből), kipakol/taccsol/tálal/tálalás, kozlázik
:> na ugye
De kérdező, te most magadat komoly próbálkozónak számítod be? Egy agresszív, lenéző, hazug embert, aki csak azért böffent oda a lánynak, mert lány?
Ez nem próbálkozás, ez szánalom.
reggeli teához élvezet olvasni ezt a szájkaratét.
kérdező: vmi nem okés benned, ha nincs önbizalmad, mindig van szabadon csaj, lehet rossz helyen nézelődsz- pl. itt gyakorin kis eséllyel becsajozni. de hajrá.
amikor ilyeneket olvasok mindig eszembe jut egy 9gag meme:
bocs, magas labda volt. férfi hisztit nem nagyon preferálom.
mindig is szerették a fiatalabb pasik az idősebb nőket, csak most nyíltabban vállalják fel a nők is és a fiúk is. ennyike. minden korban voltak ilyen kapcsolatok, férjes asszonyoknak trubadúrok, lovászfiúk stb.
az hogy a fital csajszik bepasiznak az meg full természetes és legtöbbször igenis korabeliek a párjuk, persze van ellenpélda is rá. még jó, hogy nincs külön szabály, hogy csak korombelivel járhatok, mindenki azzal kezd akivel akar.
a kérdezőre visszatérve nem nyavalyogni, hanem tenni kéne azért, hgoy becsajozz, értem ez alatt, hogy képezd magad, edzél legyél jópasi, ne ilyen rinyagép, ez a legtöbb nőnek nem jön be...
Én azt teszem, csak nagyon nehéz motiváltnak maradni, úgy hogy lehet hogy nincs is értelme, mert hiába érek oda, már "túl késő" és nem maradt senki csúnya szóval "szabadon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!