Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a fiatal nőkre (18-30)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiatal nőkre (18-30) taccsol a komplett felnőtt férfi generációk tömege (18+tól minden élő férfi) akkor a fiatal férfiaknak törvényszerű hogy csak az idősebb nők (30+) maradnak nem igaz?

Figyelt kérdés

Lényegében emiatt tombol a MILF mánia is a fiatal srácok körében.

F/27

2017. dec. 8. 22:25
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

De mégis hol vannak azok akik még egyedül vannak?

Sem munkahelyen, sem osztálytalin, sem az edzőteremben nem hallottam még egyről sem. És ez aggaszt. Nagyon aggaszt.

Nehéz úgy motiváltnak maradni, ha tudod, hogy nem jár érte semmi, hiába érsz el bármit. Persze jelenleg pont az emiatti harag ami miatt jobban mennek az edzések, mint eddig, jó érzés minden haragot kiadni. De most szépen lefogyok, megizmosodom, gyűjtöm a pénzt... És utána? Marad a semmi, mert már nem maradt senki egyedül akivel majd megismerkedhetnék azon a szép napon.

Pedig a stílusommal nincs baj a való életben (az itteni nem számít, ez az én privát dühöngőm), a munkatársaim kedvelnek, az "ügyfelekkel" jól elbeszélgetünk, pozitív visszajelzések jönnek.

Viszont még a munkában is ezt látom, a 20-30 közti nők majdnem mind a barátjukkal jönnek, a maradék szövegkörnyezetében is ott a "barátom" utalgatás. És ez már nem 41 ember, hanem jóval több., különösen este (ebből sok ugyanaz, de attól még...). Rossz látni mikor a velem egykorú nő barátja vedeli a petpalackos(!!!) Lóbányait.

2017. dec. 8. 23:57
 32/54 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy te sem tudsz egy 23-30 közti magányos nőről sem. Ami nem baj, csak aggasztó.

2017. dec. 8. 23:57
 33/54 anonim ***** válasza:
26-os válaszoló rátapintott a lényegre.. :D
2017. dec. 8. 23:59
 34/54 A kérdező kommentje:

Ennek a 80 % os 23 éves lányknának sincsenek udvarlói, csak mikor most kiönteném neki a szívemet, esélyt sem ad.

Gyönyörű ez azért :D

Ja, biztos nincsenek udvarlók. Én se annak számítanék nála. ugye.

2017. dec. 9. 00:02
 35/54 anonim ***** válasza:
80%
Tehát most annak kéne örülni, hogy valami nyomi gyakoris kisfiú csorgatja a nyálát utánunk úgy, hogy nem is látott, nem is beszélt velünk valós témáról? Miközben simán lehetünk 50es indiai csávók is? Huuuhha arany életünk van... :D
2017. dec. 9. 00:04
 36/54 anonim ***** válasza:

Ennek nem kell örülni, elég nagy baromság volt a kérdezőtől ilyesmit írni.

2017. dec. 9. 00:06
 37/54 A kérdező kommentje:

"Tehát most annak kéne örülni, hogy valami nyomi gyakoris kisfiú csorgatja a nyálát utánunk úgy, hogy nem is látott, nem is beszélt velünk valós témáról? Miközben simán lehetünk 50es indiai csávók is? Huuuhha arany életünk van... :D"

Azt írta szép és normális lány és nincsnek udvarolói.

Erre rákérdeztem hogy ok, akkor beszélgetünk? Ennyi.

Persze esélyt sem ad.

Megszoktam, előre tudtam hogy ez lesz az eredmény :))

Titeket nőket elég könnyű kiismerni.

De persze, gyújts örömtüzet hogy vannak netes udvarlók.

TOp nő vagy! :DD

2017. dec. 9. 00:08
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
34.: kiöntöd a szíved alatt ezt a hisztit érted? Mert akkor inkább kímélj meg a hódításodtól
2017. dec. 9. 00:12
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
37.: nem adok esélyt. Ez van. Nem azért mert éppen a hárememmel beszélgetek, hanem mert nem akarok ilyen lelkületű emberrel ismerkedni. Szerintem érthető.
2017. dec. 9. 00:14
 40/54 A kérdező kommentje:

Leírtam prviátba. Lehet még azt se olvastad el...

80 % os lányka.

Játszadozz csak a férfiakkal...egészségedre.

2017. dec. 9. 00:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!