Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a fiatal nőkre (18-30)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiatal nőkre (18-30) taccsol a komplett felnőtt férfi generációk tömege (18+tól minden élő férfi) akkor a fiatal férfiaknak törvényszerű hogy csak az idősebb nők (30+) maradnak nem igaz?

Figyelt kérdés

Lényegében emiatt tombol a MILF mánia is a fiatal srácok körében.

F/27

2017. dec. 8. 22:25
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Na EZ a reprezentatív minta, köszönöm szépen, hogy megkerested azt, amihez én lusta voltam. :)
2017. dec. 8. 23:26
 22/54 A kérdező kommentje:

"18.: jól le is játszottad egyedül a párbeszédet, hogy biztos nincs kedvem besuélni, de te ugyan nem picsogsz :D Leírtam a saját tapasztalataimat 23 éves nőként, de beked annyi volt a válaszod, hogy te ezt jobban tudod, már pedig nem úgy van az, nekem is legalább tíz férfi udvarol.

Mi ez, ha nem korlátolt picsogás?

Szerinted mennyire vonzó egy nő számara az, amit éppen most művelsz?"

Annyi volt a válaszom hogy hihetetlen hogy szép fiatal nem hisztikriszti természetű nőként nincsenek udvarlóid...

Jó, az előző válaszomban már tényleg volt egy kis dac...

De te is egyből elkönyveltél úgy hogy velem nem lehet érdemlegesen beszélgetni....

2017. dec. 8. 23:29
 23/54 anonim ***** válasza:

22.: én könyveltelek el? Te könyvelted el saját magadat azonnal :D Nevetséges, amit csinálsz. Éretlen, gyerekes, sértődött. A nők pedig olyan párt keresnek, akivel "szövetségesek" lehetnek, nem aki rajtuk akar kapaszkodni.

Lehet, hogy neked hihetetlen, hogy egy lányt nem imád tíz férfi egyszerre, de kedves, mosolygós átlag lányként a saját tapasztalatomat írtam le. Ha nem hiszed, nem fogok magyarázkodni.

Akkor győzködd magad, hogy te nem tehetsz semmiről és nem tehetsz semmit. A te dolgod, hogy mit kezdesz az életeddel.

2017. dec. 8. 23:38
 24/54 A kérdező kommentje:

Jó, tudod mit? :) Én elhiszem neked hogy tényleg kerülnek a fiúk.

Beszélgetünk?

2017. dec. 8. 23:38
 25/54 anonim ***** válasza:
#21 Igazán semmiség, gondoltam, a számokon, száraz tényeken már nem nagyon lehet támadófelületet találni :)
2017. dec. 8. 23:39
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
A taccsol az nem azt jelenti, hogy okádik?
2017. dec. 8. 23:40
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

24.: eszem ágába nincs veled beszélgetnk. Elástad magad ezzel a rinyával. Szerinted tudnék így férfiként tekinteni rád? Vagy ez a kérdés a te felszedős dumád? :D

Majd legközelebb ne így próbálj nővel ismerkedni, hanem valami tartást szedj össze

2017. dec. 8. 23:47
 28/54 A kérdező kommentje:

Jólvan, olyan emberrel aki 2 komment alapján elítél lehet jobb is hogy nem ismerkedem meg.

Maradjunk annyiban hogy neked volt mindenben igazad, én meg voltam a hisztis kisfiú.

2017. dec. 8. 23:49
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
28.: gondolj, amit akarsz, de azalapján, amit itt lenyomtál inkább nem ismerkednék. Kiábrándító, amilyen kérdéseket itt férfiak kiírnak.
2017. dec. 8. 23:51
 30/54 A kérdező kommentje:

Te is gondolj amit akarsz :)

Semmi rosszat nem írtam egyébként, de nyilván te se bírod elviselni ha máshogy gondolkodnak egyes dolgokról az emberek.

Gondolom megszoktad a bólogató férfiakat.

2017. dec. 8. 23:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!