Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A hatalmas korkülönbség miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hatalmas korkülönbség miatt nem működik? 20 N

Figyelt kérdés

A párom 22 évvel idősebb nálam. Tudom,hataomas a korkülönbség,tisztában vagyok vele,hogy sokan mit gondolnak.

De a szerelem jött és így alakult...megpróbáljuk.

Az még beutálisabb,hogy a lánya 1 évvel fiatalabb nálam,de nem vele él. Na mindegy.

Szóval összejöttünk és azóta állandóan kioktat. Ne ezt csináljam,ne azt, így fogjam a villát az étteremben, úgy beszéljek, ida menjek stb. Néha ki is röhög vagy azt érezteti velem,hogy nyomi vagyok és ilyenek.

Nyilván nincs 42 év tapasztalatom,mint neki és sok dolgot nem tudok még. De ettől függetlenül nem kellene elfelejtenie,hogy ő is volt 20 éves és gondolom nem égette be napi szinten egy 42 éves.

Jelenleg azt értem,hogy elég volt az állandó megaláztatásból,amit ő művel velem. Az összes velem egy idős barátnőm ugyan úgy csinálja a dolgokat,úgy gondolkodik mint én,szóval őket is simán beégethetné,nem velem van a baj.

Nagyon szeretem,de egyszerűen elég ebből:(

Mit gondoltok?

20N

2017. dec. 4. 12:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa, hogy te abba az ostoba önsorsrontó táborba tartozol, ahol a szerelem kifogás bármire, pl. arra is, hogy egy ilyen címeres szemétláda mellett szenvedj látbörlőként.. Akkor viszont szenvedj csak tovább, meg is érdemled, biztos marhára megéri.
2017. dec. 4. 13:17
 22/30 anonim ***** válasza:
Akkor ide panaszkodas nelkul szeressed.
2017. dec. 4. 13:18
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam hasonló szituációban. Köztünk is nagy volt a korkülönbség (bár ennyire nem), és a páromnak is voltak ilyesmi megnyilvánulási. Nem ennyire durván és sűrűn, de úgy is nagyon idegesített. Érzékeltetni akarta, hogy ha másban nem is, de korban jóval fölöttem áll (képzettségben alacsonyabb szinten volt nálam és az egyetem haszontalanságára is tett időnként lesújtó megjegyzéseket). Végül másfél évvel ezelőtt szakítottunk. Jót tett az önbecsülésemnek, hogy nem tépázza állandóan egy olyan ember, aki az egyik legfontosabb volt számomra. Én azóta nagyrészt elértem azokat a dolgokat, amiket szerettem volna, ő valami irodai robotmunkát végez és maximum szexpartnereket talált magának.
2017. dec. 4. 13:20
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Lealacsonyító,kioktató pasikból van a huszonévesek közt is,tapasztalatból mondom.

Mondjuk benne lehet,hogy úgy érzi,amolyan második lánya vagy.Ugye érted,miért nem látogatja a majdnem veled egykorú lánya és miért lépett le(legalábbis a leírás alapján gondolom,nem éppen felhőtlen a viszonyuk) ?Mert valószínűleg apukaként csak rosszabb volt és bizony menekült előle.

2017. dec. 4. 15:29
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"A hatalmas korkülönbség miatt nem működik?"

Nem, hanem azért, mert a párocskád egy hulladék s#ggfej, te meg egy önbecsülés nélküli önjelölt mártír. Tűrjed csak, ha annyira szereted, hogy még az agyad is kivágod miatta az ablakon.

2017. dec. 4. 15:33
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben azonnal kidobnám, mint macskát a szaharába! Nem viselném el a kioktató stílust. Semmilyen körülmények között, és semmilyen más előny miatt sem.
2017. dec. 4. 17:09
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Babám, ha nem jól bánik veled akkor mégis mi tart vissza, hmm? Ha tudod hogy mit kéne csinálnod és mégsem teszed, saját magadat köpöd szembe. Innentől kezdve csak magadat okolhatod a boldogtalanságodért. A "dehát annyira szeretem"-ből még nem születtek jó kapcsolatok.
2017. dec. 5. 06:22
 28/30 anonim ***** válasza:
Én és a barátnőm között 26. év van 3. évig voltunk együtt. Ő sem a pénzem miatt volt velem!
2017. dec. 5. 09:26
 29/30 anonim ***** válasza:
48%

Hat igen!!....

Ezt nem érti sok fiatal lány....:(

20 év korkulmbseg az NAGYON sok...

De nálatok szerintem az a baj hogy ő nevelni is akar téged, peddig már kinőttél ebből a korból....

Fura hogy ilyenekbe beleszól...legjobb ha elhagyod, vagy kötődsz hozá?

2017. dec. 5. 11:25
 30/30 CFB ***** válasza:
Úgy kezel, mintha a lánya lennél. Főleg, hogy a sajátja nálad 1 evvel fiatalabb csak. Aki már nem el vele.. Megértem a csajt. Valamenyire veled pótolja a lányát, hogy van kinek parancsolgatni stb. De ez a személyiségében is benne van alapból. Nem fog megváltozni
2017. dec. 6. 03:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!