Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hatalmas korkülönbség miatt nem működik? 20 N
A párom 22 évvel idősebb nálam. Tudom,hataomas a korkülönbség,tisztában vagyok vele,hogy sokan mit gondolnak.
De a szerelem jött és így alakult...megpróbáljuk.
Az még beutálisabb,hogy a lánya 1 évvel fiatalabb nálam,de nem vele él. Na mindegy.
Szóval összejöttünk és azóta állandóan kioktat. Ne ezt csináljam,ne azt, így fogjam a villát az étteremben, úgy beszéljek, ida menjek stb. Néha ki is röhög vagy azt érezteti velem,hogy nyomi vagyok és ilyenek.
Nyilván nincs 42 év tapasztalatom,mint neki és sok dolgot nem tudok még. De ettől függetlenül nem kellene elfelejtenie,hogy ő is volt 20 éves és gondolom nem égette be napi szinten egy 42 éves.
Jelenleg azt értem,hogy elég volt az állandó megaláztatásból,amit ő művel velem. Az összes velem egy idős barátnőm ugyan úgy csinálja a dolgokat,úgy gondolkodik mint én,szóval őket is simán beégethetné,nem velem van a baj.
Nagyon szeretem,de egyszerűen elég ebből:(
Mit gondoltok?
20N
Hát igen,és ez csak rosszabb lesz.
Az arroganciát nem fogja lerázni magáról!
Tök mindegy, hogy miért ilyen, a lényeg az, hogy az ilyen embertől menekülni kell minél gyorsabban, mielőtt teljesen leépíti az önbecsülésed.
Egyébként én nagyon kétlem, hogy az ő részéről szerelem lett volna bármikor is. Csupán meglátta a lehetőséget egy naív kislányban, akit tud irányítani.
"Csupán meglátta a lehetőséget egy naív kislányban, akit tud irányítani." Kedves #13! Figyelembe vetted, hogy 20 éves FELNÖTT nöröl van szo? Nem kislány!!
Kedves kérdezö! Te pedig ülj le vele megbeszélni a problémádat. Szépen megmondod, hogy ezt, meg ezt te nem fogadod el, csak akkor csinálja ha szakitani akar. Az érveire nem vagy kiváncsi, csak az érdekel, hogy vegye ezt tudomásul. (Tudod akár az is lehet, hogy önzetlen segiteni akarásbol viselkedik igy Ha ez van, egy komoly elbeszélgetés sokat változtathat.)
Szó sincsen arról,hogy a pénze miatt lennék vele,attól eltekintve,hogy jómódú férfi,a szüleim jobb módúak,egyáltalán nem erről van szó,nem vagyok ilyen,kicsit sem.
Csupám az van,hogy beleszerettem,és a sok azemétsége ellenére is szeretem. Tudom,hogy ott kellene hagynom, de szeretem... Nsm mindig ilyen,sokszor nagyon jófej tud lenni,stb. Szóval nehéz...kompromisszumot kellene kötnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!