Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Körülöttem mindenki boldog? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülöttem mindenki boldog? A volt férjem éli világát?

Figyelt kérdés
Van egy közös gyermekünk, válás után (2éve) én nevelem, de apuka is törődik a gyerekkel. Neki már új felesége van, közös gyerekkel. Nem vagyok már fiatal és úgy érzem, már a gyermekemen kívül semmi boldogság nem vár rám. Szerettem volna még egy gyereket, ez sem sikerült, szerettem volna egy boldog teljes családot, ez sem sikerült.Nincs támaszom, nincs aki mellettem állna. A gyermekem még kicsi. Sokszor félek hogyan alakul az életem, nehogy beleőrüljek. Kilátástalan minden. Volt vki így? Lett vmitől jobb?
2017. dec. 4. 08:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"9: attól is tartok, ha találnék vkit, mit szólna a gyermekem. Lehet bántaná, rosszul érezné magá, hogy egy idegen is ott van velünk. Mint ahogyan irtad, h egy ölelés sem egyszerű

nálatok mi volt a gond? írtad h 2 hosszú kapocslaton vagy túl. Gyerek hogyan viselte az elválásokat?

Nem is az hiányzik h nekem legyen valakim, hanem h a gyerekemnek nincs "normális" családja, pedig ez nekem mindennél fontosabb volt. Tudom, h én hiába akarom, ha az exem menni akart. De mégis fáj, h miért nem sikerülhetett nekem. A környezetemben ritka az ilyen eset. Én pont kilógok a sorból."

Ez nagyban függ a gyerek lelki világától, beállítottságától. De a saját gyermekeimből, ill. a környezetemben látottakból kiindulva, azért nem olyan rossz a helyzet. Persze, kellő óvatossággal kell bevezetni az életetekbe az új partnert, de ha nem kapkodjátok el, és jól kezelitek a helyzeteket, egész jól működő "rendszer" is lehet belőle.

És persze nem olyannal kell összejönni aki kezet emel gyerekre. Szerintem egy ismerkedéskor azért kiderül hogy ki hogy gondolkodik a gyereknevelésről, milyen minták alapján, hogyan viselkedik egy gyerekkel.

Én is éltem együtt olyan gyerekkel aki a volt párom előző házasságából való. Eszembe nem jutott volna megütni őt. Sőt.... pont hogy a saját gyerekemre előbb rászólok, kisebb dolgokért. Nem az enyém, nem is nevelhetem őt teljes hatáskörrel.

Egyébként hogy említetted, igen, nekem is az fáj a legjobban, hogy mindig is normális családot akartam, ahol minden olyan magától értetődően működik. Ennek ellenére második nekifutásra sem sikerült. Nehéz ezt a dolgot elengedni, de ez van.

Minél több elrontott kapcsolaton van túl az ember, egyre inkább csak laza, felületes kapcsolatra van esély.

Szóval most érdemes mindent jól átgondolnod, átértékelned, még simán lehet szép, egész életetek!

41f

2017. dec. 4. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Türelem, mindjárt Január!

Miért hagyott el az apuka?

2017. dec. 4. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

1-es "a gyerekes anyuka csak egy dologra jó"

Én 4-et is tudok amire jó lehetne: mosásá, főzés, takarítás, vasalás.

Bejárónő előnyei: olcsóbb, nem akadályoz a csajozásban.

2017. dec. 4. 14:00
 14/16 Bence_ ***** válasza:

Nő vagy így fontos,hogy megértsenek.

Valóban roppant rossz ha ott hagynak. Gyerek is vacakul van, te is. Helyzet kilátástalan.

Döntsd el mit akarsz, így élni,hogy nyaldosod a sebed és többiek sajnálkozásából igyekszel össze szedni valamennyi szeretet, vagy bele állsz és rendbe rakod magad. Elfogadod, hogy igen eddig így éltem de ezen változtatok. Szereted, becsülőd ez tölt meg.

Mutatsz a gyereknek egy jó példát,hogy milyen egy boldog nő.

2017. dec. 4. 16:36
 15/16 anonim ***** válasza:
A 7-es vagyok. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem hiányzik, mert még friss a dolog, viszont nekem egyszerűbb volt magamban ezt lezárni, mivel ő azóta együtt él a volt szeretőjével, így a megalázás érzése is eszembe jut rögtön utána és azonnal kijózanodok. No meg jelenleg leköt annyira a két gyermekem (van egy 11 éves gyermekem is az előző 8 éves kapcsolatomból), hogy időm sem lenne sajnálkozni, mert mindig van valami plussz program, ahova együtt mehetünk és napi szinten legalább telefonkapcsolatban vagyok a barátnőimmel, míg a leendő exférjem kb. heti 1-szer hív fel, hogy mikor jön legközelebb láthatásra. 35N
2017. dec. 4. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha majd megkérdezi, akkor az igazat mondom, hogy anya szeret téged és apa is szeret téged, de mivel egymást nem szeretik, ezért nem élnek együtt. Ez a nagyobbik fiamnál bevált, ő 4 éves volt szakításkor és azóta is jó a kapcsolata az apjával is.
2017. dec. 4. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!