Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látom úgy, hogy mindenki olyan boldog körülöttem?
Figyelt kérdés
... mialatt én olyannyira letargikus vagyok. A tinik az utcán, a titkos szerelmesek a kis pizzériákban, a hírességek, stb. mind-mind olyan boldogok, csak úgy sugárzik róluk. Félreértés ne essék, nem irigykedem, legyenek is azok, csak én miért vagyok ennyire elbaltázott szomorú?2015. jan. 8. 14:07
1/7 anonim válasza:
"titkos szerelmesek a kis pizzériákban"
Ezt a történetet te találtad ki..?
2/7 anonim válasza:
én is szomorú vagyok sokszor.
És hidd el, nekik sem tökéletes az életük, mindenkinek vannak problémái, ha te nem is látod azokat.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, látod ennyire le vagyok taglózva, csak ilyen hülyeségek jutnak eszembe.
Nálam ez pszichés is, mert depressziós vagyok. Objektíve van egy szép kis családom, állásom, még a telet is szeretem, de mégis képes vagyok teljesen elkenődni.
2015. jan. 8. 14:12
4/7 anonim válasza:
Igen, amikor minden ismerős tölti fel a gyerekéről meg a házasságáról a fényképet, és a legnyomorékabb srác is évek óta kapcsolatban van, minden korombeli lány foglalt már, én meg sehova se jutok... priceless... 24/F
5/7 anonim válasza:
hát nem mindenki mutatja ki, ha boldogtalan - én pl ha szomorú vagyok akkor max. itthon sírok meg depizek, a külvilágban élem az életemet ahogy kell, és egy kívülállónak lehet hogy úgy tűnik, hogy én vagyok a legvidámabb ember a világon és nincs semmi problémám :) szóval nem vagy egyedül kérdező, csak ha látsz valakit az utcán nem látsz be az életébe
6/7 anonim válasza:
Azt csak te tudod,miért vagy szomorú,lehangolt.De én inkább úgy látom,hogy az emberek többsége nem boldog.Ilyen beprogramozott életet élnek.Persze látok boldog embert is,bár lehet nem is boldog,csak azt mutatja.
7/7 anonim válasza:
tegyél érte, hogy boldog legyél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!