Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja mindenki azt körülöttem, hogy nekem egy nőre lenne szükségem, aki jól helyrepofoz?
Nem nő kell neked, hanem egy komoly krízishelyzet, amiben vagy megdöglesz vagy talpon maradsz.
31/f
Azért, mert abban már nem hisznek, hogy magadtól mozdítani fogod a valagad, amíg nem késő. Más kérdés, hogy nekem, mint nőnek nem imponálna egyáltalán egy olyan férfi, akit én pofozok helyre (legalábbis ennyire nem), és nem is nagyon hinnék benne, hogy én leszek a megváltó az életében... Egyszer már megtettem, abban sem volt sok köszönet, és csak engem merített ki.
Szóval valószínűleg azért, mert érzik, hogy ők hatni rád nem tudnak, te magadtól a szemükben kezdesz a "csalódás" kategória felé tendálni, más meg nincs. Hogy mennyire jogos ez az aggodalom, azt nem tudom, egy biztos, cél nélkül nincs élet, és ha pár napig egyedül vagy, vagy vasárnap van, akkor érzed magadon. Pontosan az a retekszar nyomasztó érzés, ami előjön benned, mikor épp nem vagy senkivel, és nem csinálsz semmit jelzi, hogy valami átkozottul nem oké az életedben, csak nagyon jól el tudod nyomni. Az ilyen emberek szoktak unatkozni leginkább, de ez csak egy zárójeles megjegyzés. A korod nem tudom, személy szerint annak ellenére, hogy nem vagyok még anya, én is eléggé kétségbe lennék esve, ha érezném, hogy nem leszek mindig itt a fiamnak, a fiam meg képtelen megalapozni magának egy stabil jövőt, és kitalálni, mihez akar kezdeni az életében és hogy akar megélni, egyáltalán hol. Arról nem is beszélve, ha arról sincs fingja, kivel és hogyan szeretne élni, de ez mondhatni eltörpül amellett, hogy ha folytatja a beleszarást, nem csak vén munkanélküli lehet. 25 fölött fájna nekem is, hogy a gyerekemnek nincs semmi elképzelése a jövőjéről. Mi nagyon sokat és nagyon őszintén beszélünk erről itthon, tulajdonképp azt vettem észre rajtuk, hogy azért kelnek még fel mosolyogva dolgozni, mert tudják, hogy van miért, és a kislányuk halad az életében hatékonyan. Én meg jóformán az ő örömükért csinálom. Nem kizárólag, de elég nagy szerepet játszik benne, hogy megríkathatom őket a sikereimmel, és megnyugtathatom őket, hogy amit tettek velem, az jó és itt az eredménye. Mindegy, ez csak egy kis kitekintés volt, valahol megérthetnéd őket is, csak erre akartam célozni. Hogy a barátaid miért gondolják ezt, nem tudom... Nagyobb lehet a gáz, ha nekik is szemet szúrt, hogy valami nem oké. Bár a barátok szokták az embert random is nyaggatni azzal, hogy miért szingli még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!