Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolja mindenki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja mindenki azt körülöttem, hogy nekem egy nőre lenne szükségem, aki jól helyrepofoz?

Figyelt kérdés
A szüleim, a testvéreim, a barátaim, mindenki úgy gondolja, hogy mellőlem nagyon hiányzik már egy rendes lány, aki helyrerak végre. Tény, hogy eléggé el vagyok kanászodva, nincsenek értelmes céljaim, csak élvezem az életet és mindenbe beleszarok. Azt csinálok, amit akarok, oda megyek ahova akarok, senki nem korlátoz, de én tudom hol vannak a határok, amúgy meg jól érzem magam a bőrömben, természetesen nem vagyok ellene a párkapcsolatnak, de csak olyannal fogok összejönni, aki tényleg nagyon megfog valamivel. Szüleim viszont komolyan aggódnak miattam, már nem velük lakom, de tesóimtól visszahallom, attól félnek, hogy teljesen elhagyok minden olyan értéket,amire neveltek, pedig ez nem igaz, csak jelenleg passzív állapotban vagyok. Majd ha találkozom egy olyan lánnyal, aki hatással lesz rám, akkor átváltok aktív üzemmódba. Nyilván ha lenne saját családom, akkor egész másképp állnék mindenhez, mert felelősséggel tartoznék irántuk és boldoggá akarnám tenni őket, de jelenleg nem vagyok felelős senkiért és nincs senki aki azt igényelné, hogy boldoggá tegyem. Majd egyszer ennek is eljön az ideje, hogy találkozom a nővel, akit boldoggá tehetek, nem értem, miért kéne ezt erőltetni.
2017. nov. 10. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem értik meg, hogy nem hiányzik valaki, aki folyton a nyakadon van, korlátoz, és inkább szeretnéd élvezni a szabad életet, amíg megteheted, akkor hagyd rájuk.
2017. nov. 10. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberiség így kondícionálta önmagát, azt hiszik, van egy követendő norma, amit, ha betart mindenki, akkor boldog lesz és csak ez által közvetít értéket. Ez pedig a párkapcsolat szerintük. Oké, az ember társas lény, épp csak azt felejtik el sokan, ez nem azt jelenti, hogy szuntelenul és minőséget nem nézve mindig legyen valakink. Beszélgess emberekkel és figyeld meg, hogy 95%-uk egy másik embertől teszi függővé a boldogságát. Szóval nem keresett másik utat az emberiség, hogy lehet másképp is élni, boldognak lenni. Elhittük, hogy ez a normális, pedig nem feltétlen.
2017. nov. 10. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Nem nő kell neked, hanem egy komoly krízishelyzet, amiben vagy megdöglesz vagy talpon maradsz.

31/f

2017. nov. 10. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kettővel egyetértek.
2017. nov. 10. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőlük. Nekem például fogalmam sincs, hogy kik a szüleid és a testvéreid. Azt honnan kéne tudnom, hogy miért mondanak valamit?
2017. nov. 10. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért, mert abban már nem hisznek, hogy magadtól mozdítani fogod a valagad, amíg nem késő. Más kérdés, hogy nekem, mint nőnek nem imponálna egyáltalán egy olyan férfi, akit én pofozok helyre (legalábbis ennyire nem), és nem is nagyon hinnék benne, hogy én leszek a megváltó az életében... Egyszer már megtettem, abban sem volt sok köszönet, és csak engem merített ki.

Szóval valószínűleg azért, mert érzik, hogy ők hatni rád nem tudnak, te magadtól a szemükben kezdesz a "csalódás" kategória felé tendálni, más meg nincs. Hogy mennyire jogos ez az aggodalom, azt nem tudom, egy biztos, cél nélkül nincs élet, és ha pár napig egyedül vagy, vagy vasárnap van, akkor érzed magadon. Pontosan az a retekszar nyomasztó érzés, ami előjön benned, mikor épp nem vagy senkivel, és nem csinálsz semmit jelzi, hogy valami átkozottul nem oké az életedben, csak nagyon jól el tudod nyomni. Az ilyen emberek szoktak unatkozni leginkább, de ez csak egy zárójeles megjegyzés. A korod nem tudom, személy szerint annak ellenére, hogy nem vagyok még anya, én is eléggé kétségbe lennék esve, ha érezném, hogy nem leszek mindig itt a fiamnak, a fiam meg képtelen megalapozni magának egy stabil jövőt, és kitalálni, mihez akar kezdeni az életében és hogy akar megélni, egyáltalán hol. Arról nem is beszélve, ha arról sincs fingja, kivel és hogyan szeretne élni, de ez mondhatni eltörpül amellett, hogy ha folytatja a beleszarást, nem csak vén munkanélküli lehet. 25 fölött fájna nekem is, hogy a gyerekemnek nincs semmi elképzelése a jövőjéről. Mi nagyon sokat és nagyon őszintén beszélünk erről itthon, tulajdonképp azt vettem észre rajtuk, hogy azért kelnek még fel mosolyogva dolgozni, mert tudják, hogy van miért, és a kislányuk halad az életében hatékonyan. Én meg jóformán az ő örömükért csinálom. Nem kizárólag, de elég nagy szerepet játszik benne, hogy megríkathatom őket a sikereimmel, és megnyugtathatom őket, hogy amit tettek velem, az jó és itt az eredménye. Mindegy, ez csak egy kis kitekintés volt, valahol megérthetnéd őket is, csak erre akartam célozni. Hogy a barátaid miért gondolják ezt, nem tudom... Nagyobb lehet a gáz, ha nekik is szemet szúrt, hogy valami nem oké. Bár a barátok szokták az embert random is nyaggatni azzal, hogy miért szingli még mindig.

2017. nov. 11. 03:47
 7/9 A kérdező kommentje:
De nekem megvan mindenem, stabil lábakon állok, van egy lightos munkám(aminek mondjuk köze nincs a végzettségemhez, pedig van 2 diplomám is), vannak jó befektetéseim, szóval mondhatjuk, hogy "megengedhetem magamnak", hogy beleszarok az életbe, még luxusdolgokra is bőven tudom szórni a pénzem és így is marad amit félre tudok tenni. Semmi nem késztet arra, hogy kilépjek ebből a kényelmes életvitelből. Pont 25 éves vagyok egyébként.
2017. nov. 11. 07:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Volt egy lány amúgy, akibe beleszerettem, de nem viszonozta, pedig szinte minden amit letettem az asztalra az miatta volt, de hiába, nem kért belőlem, így hát azóta inkább leszarok mindent, mint régen.
2017. nov. 11. 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert ők azt látják, hogy együtt boldogok, csodaszép gyerekeik vannak. Számukra ez az ideális, ezt szeretnék a testvéreidnek is és Neked is. Lehet, ha vmelyik testvéred elválna, akkor "összeomlanának", hogy hova az idill? Te pedig meg sem próbálod, sőt, Te is biztos - a szemükben - megtalálnád az idilli életet, a boldogságot, tuti, mert jó a munkád, pénzed is van, hova fogod elkölteni egyedül? Félnek, nehogy "rossz" helyre kerüljön. (Kinek mi a rossz.) Aggódnak. Aztán ezzel az aggódással vagy belekergetnek vmibe vagy nem tudom.
2017. nov. 12. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!