Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy körülöttem mindenki tinédzsernek képzeli magát?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy a korombelieknek, 20-25 éveseknek csak a buli, pasizás/csajozás, ivászat jár az eszükbe. A barátnőim panaszkodnak, hogy sohasem találnak normális férfit. Ha férfi volnék, engem sem érdekelne egy 2x éves nő(?), aki úgy vihog, és olyan szinten van, mint egy 16 éves lány. És ez fordítva sincs máshogy. Miért nem akarnak mostanában a fiatalok megállapodni? Mikor oda kerül a sor, hogy alapítsunk családot, akkor jönnek rá az emberek, hogy hoppá, 30-40 évesen már nem is olyan egyszerű a dolog.
2016. márc. 29. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Azért én megértem azokat akik nem akarják 23 évesen a család rabigájába hajtani a fejüket, hogy utána minden a PUJA körül fogorgjék. 30-ig bőven ráérnek ezzel.
2016. márc. 29. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

A barátnőid nem normális pasit keresnek.

A világunk átalakulóban van és még nem tudni, hogy hova fog ez fejlődni.

Egyelőre nem néz ki jól ez az egész és talán tényleg ráférne a generációnkra egy igazi katasztrófa. Attól talán visszatérne a tisztelet és az alázat az emberekbe.

2016. márc. 29. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

Gondolom a kötelező vasárnapi temlomi unatkozást is visszavezetnéd.

2016. márc. 29. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Helyes a meglátásod. A felelötlenségre mentségnek vélik. Csak annyi a valoságalapja, hogy a társadalmi érettség egyre késöbb következik be, a szexuális pedig egyre hamarabb.
2016. márc. 29. 22:55
 5/9 Sunshinedoll ***** válasza:
32%
Én nem buliztam, ittam, dohányoztam, pasiztam 19 éves koromig, hagyjálmán békén.
2016. márc. 29. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

ennyi idősen sokan még egyetemre járnak, nem szakadnak le a szüleikről, szóval szerintem nem meglepő, ha még nem állapodnak meg, nem annyira felnőttesek.

akinek meg dolgoznia kell, nem járhat iskolába, az felnőttesen is viselkedik általában, legalábbis fontosabb dolgokban, mivel kénytelen ellátni a felnőttek dolgát.

2016. márc. 29. 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

Én máshogy közelíteném meg ezt a dolgot. Nincs azzal baj ha valaki fiatalnak érzi magát.

Inkább az a baj hogy divat lett a piálás, meg az elkurvulás lányoknál. Nem tudják mit kezdjenek magukkal a fiatalok. Rengeteg más dolog is van amit lehetne ehelyett csinálni. Csakhát az nem menő.

Viszont az sem jó amit írsz, megállapodni, gyereket csinálni 30 alatt én a mostani eszemmel nem csinálnék.

Rengeteg a válás pont az miatt hogy túl fiatalon jön össze sok pár, és mire 30 évesek lesznek már van 2 gyerek, aztán rájönnek hogy nem jól választottak párt, valamint túl éretlenek a gyerek neveléshez.

2016. márc. 30. 01:04
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Jajj ugyanmár!

Aki 30 éves koráig bulizik, piál, összefekszik a fél megyével, és 27 éves koráig otthon lakik a szüleivel, az jó és felelős szülő lesz? Jó férj/feleség?

Mert én nem ezt látom.

Pl. Sorra iztadják ki a mártírkodó esszéket fb-ra, milyen rohadt nehéz is az anyaság, meg htb-nek lenni.

Nem említve, hogy hàny ismerős küzd évekig, mire sikerül a baba, mert 30 felett idős a szüléshez, hiába van agyilag egy 16 éves szintjén. Aztán 3 éves gyerek mellett válnak, mert képtelenek már alkalmazkodni egy másik emberhez.

Szerintem az van, hogy ennyi idősen nem akarnak felnőni.

Sok ismerősöm egyik tanfolyamról megy a másikra, mert addig se kell dolgozni. Hivatkozhat arra, hogy még tanul. Ösztöndíj, diákhitel, diákmeló, zsebpénz: van miből bulizni meg shoppingolni. Természetesen szülöknél

2016. márc. 30. 07:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet csűrni csavarni a dolgot, de ahány ember annyi féle is...
2016. márc. 31. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!