Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy körülöttem mindenki tinédzsernek képzeli magát?
A barátnőid nem normális pasit keresnek.
A világunk átalakulóban van és még nem tudni, hogy hova fog ez fejlődni.
Egyelőre nem néz ki jól ez az egész és talán tényleg ráférne a generációnkra egy igazi katasztrófa. Attól talán visszatérne a tisztelet és az alázat az emberekbe.
Gondolom a kötelező vasárnapi temlomi unatkozást is visszavezetnéd.
ennyi idősen sokan még egyetemre járnak, nem szakadnak le a szüleikről, szóval szerintem nem meglepő, ha még nem állapodnak meg, nem annyira felnőttesek.
akinek meg dolgoznia kell, nem járhat iskolába, az felnőttesen is viselkedik általában, legalábbis fontosabb dolgokban, mivel kénytelen ellátni a felnőttek dolgát.
Én máshogy közelíteném meg ezt a dolgot. Nincs azzal baj ha valaki fiatalnak érzi magát.
Inkább az a baj hogy divat lett a piálás, meg az elkurvulás lányoknál. Nem tudják mit kezdjenek magukkal a fiatalok. Rengeteg más dolog is van amit lehetne ehelyett csinálni. Csakhát az nem menő.
Viszont az sem jó amit írsz, megállapodni, gyereket csinálni 30 alatt én a mostani eszemmel nem csinálnék.
Rengeteg a válás pont az miatt hogy túl fiatalon jön össze sok pár, és mire 30 évesek lesznek már van 2 gyerek, aztán rájönnek hogy nem jól választottak párt, valamint túl éretlenek a gyerek neveléshez.
Jajj ugyanmár!
Aki 30 éves koráig bulizik, piál, összefekszik a fél megyével, és 27 éves koráig otthon lakik a szüleivel, az jó és felelős szülő lesz? Jó férj/feleség?
Mert én nem ezt látom.
Pl. Sorra iztadják ki a mártírkodó esszéket fb-ra, milyen rohadt nehéz is az anyaság, meg htb-nek lenni.
Nem említve, hogy hàny ismerős küzd évekig, mire sikerül a baba, mert 30 felett idős a szüléshez, hiába van agyilag egy 16 éves szintjén. Aztán 3 éves gyerek mellett válnak, mert képtelenek már alkalmazkodni egy másik emberhez.
Szerintem az van, hogy ennyi idősen nem akarnak felnőni.
Sok ismerősöm egyik tanfolyamról megy a másikra, mert addig se kell dolgozni. Hivatkozhat arra, hogy még tanul. Ösztöndíj, diákhitel, diákmeló, zsebpénz: van miből bulizni meg shoppingolni. Természetesen szülöknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!