Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tökéletes körülöttem minden? Miért ilyen siralmas az életem?
Nos, ha tudni akarjátok, az a helyzet, hogy az én édesapám munkanélküli és alkoholista volt. 1 hónapja meghalt, anyám egyfolytában dolgozik, hogy eltudja tartani a 3 gyerekét, nekem nincs barátnőm, és nem is volt sosem, mert mindig annyit kellet tanulnom, hogy az ösztöndíjból eltudjam tartani magam, és éjszakánként munkát vállalok egy gyárban, hogy segítsem édesanyám legalább egy kicsit.
Barátaim nincsenek, soha nem járok el sehova, mert se pénzem, se időm sincs rá.
Ne törődj semmivel,legyél büszke magadra!
Majd jobb lesz minden,és én is nagyon szorítok neked:)
Köszönet a biztató szavakért.
Úgy gondolom, hogy az Istenbe vetett hitem egetrengető ereje majd segíteni fog nekem átvészelni a kellemetlen pillanatokat.
Ugyanis én egy református növendék vagyok, aki mindig is fohászkodott az egyetlen, tiszta Istenéhez, a Bárányhoz.
Most mondjuk el közösen a kereszténység legszentebb imádságát: a Miatyánkat.
Megkérem Önöket, hogy rogyjanak térdre hát most teljes alázattal, és Szentséges Atyánknak adják tudatára a következő szentséges rímekkel és alliterációkkal megáldott sorokat:
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,
Szenteltessék meg a Te neved,
Jöjjön el a Te országod,
Legyen meg a Te akaratod,
Amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi kenyerünket
add meg nekünk ma,
És bocsásd meg vétkeinket,
Miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek,
És ne vígy minket kísértésbe,
De szabadíts meg a gonosztól.
Áldás Reátok.
Mindörökké!
Ámen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!