Csak velem van ilyen? Körülöttem mindenki szép, meg tökéletes.
Kedves Kérdező!
Esküszöm, akinek ilyen humorérzéke van, annak semmi baj a személyiségével! 6 soron belül elsütöttél 3 olyan poént, hogy viszik a prímet. Szerintem gyúrj arra, amid van: megtudsz nevettetni embereket. Tök vicces vagy. Sajnálom, hogy a saját károdra vicceskedsz, de az elmúlik, ha dolgozol rajta.
Apropó, hogy ellenőrizted, hogy a az osztálytársaid belülről is kedvesek?
Üdv R.
Hány éves vagy?
A borotvát szerintem csak azért nem engedik a szüleid, mert erősebb lesz tőle a szőröd. kérdezd meg, hogy epilátort, vagy gyantát használhatsz-e. Ha belülről nullának érzed magad, tudsz tenni ellene. Legyél kedves, és keress magadnak valami olyan elfoglaltságot, amitől többnek érezheted magad. pl tanulj nyelveket, vagy valamilyen sport jó lenne, az az alakodat is karban tartaná, és szebbnek éreznéd magad. Dolgozhatnál is hétvégenként, meg nyári szünetben, a munka nemesít és pénzt is kereshetnél vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!