Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom vajon miért nem tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom vajon miért nem tudja elfogadni, hogy nem akarok vele közös kasszán lenni?

Figyelt kérdés

Megpróbáltam beszélni vele erről, de csak folyton azt hajtja, hogy ha mi egy pár vagyunk, akkor mindenünk közös. A kapott fizetés, a lakás, a megtakarítás, a kiadások is.

Nem tudok vele mit kezdeni, megmondtam neki, hogy ha csak ezen tud rugózni, pontosabban az én fizetésemen, akkor jobb ha hanyagoljuk egymást. Egyébként ő a férfi és ő keres kevesebbet, arra is gondoltam, hogy sérti az egóját, hogy nem egy Spar pénztáros vagyok, de ezt tudta előre is.

2017. nov. 28. 04:30
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Addig nem zavar, hogy kevesebbet keres, amíg mindenki a saját pénzét költi. A lakás, megtakarítás az enyém, neki csak egy örökölt telke van, amin nincs semmi. Az akkor normális, hogy elkéri a fizetési papíromat és számolgatja, hogy kettőnk pénzéből mire futja. Nem hiszem, de köszönöm a válaszokat.
2017. nov. 28. 15:44
 12/30 anonim ***** válasza:

Már írtál ki korábban kérdést erről, ugye?

Mindenki a saját pénzét.. pf.

Gondolom meg akarja kérni a kezed, házasságot, a telkét eladná, és a kettőtök pénzéből pedig vehetnétek egy házat fele fele tulajdonban. Ha még marad, szépen be is lehetne bútorozni.

Felnőtt emberek felnőtt kapcsolatban közösen terveznek előre.

Megkérte már a kezed? Házasok vagytok? Együtt éltek? Hogy osztoztok a házimunkán? Milyen programokra jártok és hogy oszlik el a fizetés?

2017. nov. 28. 17:06
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő lenne az, aki számolgatja a te pénzed és mindenáron közös kasszát akarna, akkor már el lenne mondva mindenfélének. Ha amúgy a közös dolgokból fizetésarányosan veszitek ki a részeteket, és nem egy sokszoros különbség van a fizetésetek között (ahol az egyik sokkal szarabbul élne úgy mint a másik), akkor szerintem semmi gáz nincs a közös kasszával, és is azt tenném. Akkor mindenki arra költi a megmaradt pénzt, amire akarja, és mégis tudtok közösen gyűjteni pl. nyaralásra vagy akármire.
2017. nov. 28. 20:49
 14/30 A kérdező kommentje:

Nem írtam még ki kérdést semmiről. A különbség 120-130 ezer Ft. Nem kérte meg a kezem, a házimunka java részét én végzem. Valamennyit segít, de az csak valami látszat, mondván eddig se kellett megcsinálnia. Eljárni nem nagyon szoktunk, mert neki semmire nincs keret, ezért is gondolkodik az én pénzemből, mert nekem jobban belefér 1-1 nyaralás, 1-1 hosszú hétvége. De ha ő alig tesz bele valamit, csak elosztja a pénzemet, az nem fair.

Egyébként nem ilyennek ismertem, 2-3 hónapja még belefért, hogy felesben menjünk ide-oda.

2017. nov. 29. 04:48
 15/30 anonim ***** válasza:
Akkor lapát....
2017. nov. 29. 05:48
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell csóringerrel együtt lenni. Keress egy faszit, aki legalább annyit keres mint te, ha ez ekkora probléma.

Amúgy egyik válaszolónak igaza van, ha fordítva lenne, akkor már kifelé lenne a kérdező osztva, hogy mégis mit képzel magáról, ne legyen ennyire fillérbaszó. Patriarchális társadalom... :D

2017. nov. 29. 06:11
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem csóringer, ő se keres rosszul, csak sok kisebb kiadásra elszórja a pénzét. Kezdem úgy észrevenni, hogy befektetés vagyok neki, nem a párja.
2017. nov. 29. 11:35
 18/30 anonim ***** válasza:

Így már kicsit más a helyzet.

Haszonlesőnek tűnik.

2017. nov. 29. 15:11
 19/30 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar hogy többet keresel akkor nem vagytok egymáshoz valók.Gondolom ha fordított lenne a helyzet nem panaszkodnál. :)
2017. nov. 29. 19:18
 20/30 A kérdező kommentje:

Ha többet keresne, se akarnék közös kasszán lenni vele. Én költeném az én pénzem, a maradék megtakarítás lenne, ő meg az övét, nyilván több megtakarítással, de nekem nem kéne belőle egy fillér se és nem az ő szakállára járnék nyaralni.

Kezdem már azt hinni, hogy nem lehet kapcsolatot kialakítani úgy, hogy ne vájkáljunk egymás anyagi helyzetében.

Párom előtt is volt nem egy olyan kapcsolatom, ami a pénz miatt ment tönkre.

2017. nov. 29. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!