Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól teszem, hogy eltitkolom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy eltitkolom a barátnőm elől egy részeges smárolást/""megcsalást""?

Figyelt kérdés
Annyira nem jelentett semmit, hogy elmondani nem tudom. Teljesen közömbös az élmény, a lány, minden. Jó a kapcsolatunk a barátnőmmel, rendes lány, szép, ezt elmondanám, akkor az biztos szakítás lenne. Nem fogom egy kis nyálcsere miatt kidobni ezt a jó kis kapcsolatot, hülye nem vagyok :D inkább eltitkolom. :D Jól teszem? Van aki amúgy sem gondol egy csókot megcsalásnal, vannak olyan családok, ahol a rokonok is szájrapuszit adnak egymásnak.

2017. nov. 17. 22:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Az pedig, hogy "nem raksz rá terhet", nem jelenti ugyanazt, hogy megfosztod attól a lehetőségtől, hogy olyasvalakivel éljen, aki tiszteletben tartja az elveit, ehhez ugyanis nincs jogod, ezzel szerintem Popper Péter sem vitatkozna. :)"

No, ez egy tipikusan szépen hangzó marhaság.

Ugyanis semmiféle garancia nincs rá, hogy a kérdező párjának következő "lehetősége(i)" jobbak lesznek, mint a kérdező maga. Ergo a jog, amit feszegetnél, valójában egy behatárolhatatlan, eldönthetetlen KÖD.

Szóval a kérdező párja egy információ alapján fölöslegesen döntéskényszerbe kerüljön, csak hogy a kérdező ennek a lózungnak megfeleljen?

Szerinted hogy zajlana egy ilyen lózunghű ember napja?

Hazaér és azt mondja:

- Ma százhuszonhét nőre néztem rá ÚGY - kilencvenhetet letapiztam volna - hetvenhármat meg is dugtam volna, ha alkalmam nyílik rá - tizenkettővel szóba is elegyedtem - néggyel évődtünk is egy kicsit. Mit szósz?

És ezt a listát (más számokkal persze) minden egyes férfi minden nap közölhetné a párjával.

Melyik nő (illetve a párkapcsolat) bírná ezt akár rövid távon is?

2017. nov. 19. 15:44
 32/33 anonim ***** válasza:

így fogsz járni kérdező

https://www.youtube.com/watch?v=hIfAIjGDQtI

2017. nov. 19. 16:07
 33/33 anonim ***** válasza:

# 31

NA, az ilyenektől mentsen meg az élet, ennyire beszűkült és önző legyen valaki.. De neked meg kívánok hozzád hasonló gondolkodású nőket. ( és tekintve, hogy a a hasonló a hasonlóakat vonza, erre meg is van az esélyed.)

Remélem te is egy álomvilágban élsz majd, és egy olyan kapcsolatban, amiben azt hiszed,a párodban megbízhatsz és nem kuffant félre. Ő persze nem mondja el, mert a te hitvallásod vallja. Nála jobbat meg úgysem biztos, hogy kaphatsz. (bár mondjuk ennél a szintél jobbat te pl valóban nem)

Lehet így is élni egy életet.

(Csak érdemes-e.)

2017. nov. 19. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!