Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem, hogy eltitkolom a barátnőm elől egy részeges smárolást/""megcsalást""?
"Az pedig, hogy "nem raksz rá terhet", nem jelenti ugyanazt, hogy megfosztod attól a lehetőségtől, hogy olyasvalakivel éljen, aki tiszteletben tartja az elveit, ehhez ugyanis nincs jogod, ezzel szerintem Popper Péter sem vitatkozna. :)"
No, ez egy tipikusan szépen hangzó marhaság.
Ugyanis semmiféle garancia nincs rá, hogy a kérdező párjának következő "lehetősége(i)" jobbak lesznek, mint a kérdező maga. Ergo a jog, amit feszegetnél, valójában egy behatárolhatatlan, eldönthetetlen KÖD.
Szóval a kérdező párja egy információ alapján fölöslegesen döntéskényszerbe kerüljön, csak hogy a kérdező ennek a lózungnak megfeleljen?
Szerinted hogy zajlana egy ilyen lózunghű ember napja?
Hazaér és azt mondja:
- Ma százhuszonhét nőre néztem rá ÚGY - kilencvenhetet letapiztam volna - hetvenhármat meg is dugtam volna, ha alkalmam nyílik rá - tizenkettővel szóba is elegyedtem - néggyel évődtünk is egy kicsit. Mit szósz?
És ezt a listát (más számokkal persze) minden egyes férfi minden nap közölhetné a párjával.
Melyik nő (illetve a párkapcsolat) bírná ezt akár rövid távon is?
így fogsz járni kérdező
# 31
NA, az ilyenektől mentsen meg az élet, ennyire beszűkült és önző legyen valaki.. De neked meg kívánok hozzád hasonló gondolkodású nőket. ( és tekintve, hogy a a hasonló a hasonlóakat vonza, erre meg is van az esélyed.)
Remélem te is egy álomvilágban élsz majd, és egy olyan kapcsolatban, amiben azt hiszed,a párodban megbízhatsz és nem kuffant félre. Ő persze nem mondja el, mert a te hitvallásod vallja. Nála jobbat meg úgysem biztos, hogy kaphatsz. (bár mondjuk ennél a szintél jobbat te pl valóban nem)
Lehet így is élni egy életet.
(Csak érdemes-e.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!