Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem, hogy eltitkolom a barátnőm elől egy részeges smárolást/""megcsalást""?
"Csókkal? XDDDDDD"
Igen. Egy SDT vizsgálaton szájból is vesznek mintát, egy beteg farok leszopása után gyakorlatilag minden nemi betegség kórokozója is megtalálható a szájban.
Ha ilyen tudatlan vagy, ne élj nemi életet.
"Igen. Egy SDT vizsgálaton szájból is vesznek mintát, egy beteg farok leszopása után gyakorlatilag minden nemi betegség kórokozója is megtalálható a szájban.
Ha ilyen tudatlan vagy, ne élj nemi életet."
Te magadtól vagy fogyatékos, vagy súgnak? Rengeteg vizsgálatnál vesznek nyálmintát, hogy jön ez ide???
Hogy jön ide egy farok leszopása??? EGY CSÓK TÖRÉNT.
"Jaj istenem, a kérdező nem a csókot mondja a barátnője hibájának, hanem azt hogy nem mondhat el neki semmit, mert mindenre jön a hiszti."
Jajj, ha a te barátnőd mással smárol és ez neked nem tetszik, akkor légyszi ne hisztizz majd, hanem fogadd megértéssel, hiszen nem jelentett semmit :)
STD helyesen, és nekem a farkamról vettek mintát, meg a véremről, nem a számból. Kétszer voltam, a kb. legdrágábbat csináltattam, amibe úgy általában baktériumom, meg általában gombák is vannak, nemcsak szifilsz aids, meg ilyenek.
Tanulságos is volt, ugyanis kiderült, hogy a szexuálisan terjedő betegségek nemcsak szexuálisan terjednek, sőt szerintem a legtöbb gombát meg egzotikus baktériumot konkrétan magunktól kapjuk el, ugyanis amúgyis élnek a beleinkben vagy a bőrünkön. Vagyis a fő rizikó saját magad.
A csókra nekiállni hisztizni, hogy miket szed össze nevetséges. De még ezt is elfogadom, ha valaki nagyon hipohonder, nem tehet róla. Feltéve, hogy az illető maga is megy STD szűrésre! Mert aki egyrészt retteg, másrészt szarik bele hogy tegyen is valamit, azt az embert tudathasadásosnak gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!