Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól teszem, hogy eltitkolom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy eltitkolom a barátnőm elől egy részeges smárolást/""megcsalást""?

Figyelt kérdés
Annyira nem jelentett semmit, hogy elmondani nem tudom. Teljesen közömbös az élmény, a lány, minden. Jó a kapcsolatunk a barátnőmmel, rendes lány, szép, ezt elmondanám, akkor az biztos szakítás lenne. Nem fogom egy kis nyálcsere miatt kidobni ezt a jó kis kapcsolatot, hülye nem vagyok :D inkább eltitkolom. :D Jól teszem? Van aki amúgy sem gondol egy csókot megcsalásnal, vannak olyan családok, ahol a rokonok is szájrapuszit adnak egymásnak.

2017. nov. 17. 22:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
64%
Na jó, azért ne fogd már a barátnődre, hogy "az ő hibája is"...
2017. nov. 17. 23:24
 12/33 anonim ***** válasza:
95%
Ha tényleg nem jelentett semmit, akkor jobb nem mondani, mert annak csak dráma lesz a vége.
2017. nov. 17. 23:25
 13/33 anonim ***** válasza:
28%
Jaj istenem, a kérdező nem a csókot mondja a barátnője hibájának, hanem azt hogy nem mondhat el neki semmit, mert mindenre jön a hiszti.
2017. nov. 17. 23:33
 14/33 anonim ***** válasza:
54%

"Csókkal? XDDDDDD"

Igen. Egy SDT vizsgálaton szájból is vesznek mintát, egy beteg farok leszopása után gyakorlatilag minden nemi betegség kórokozója is megtalálható a szájban.

Ha ilyen tudatlan vagy, ne élj nemi életet.

2017. nov. 17. 23:34
 15/33 anonim ***** válasza:
Szerintem se mond el. Csak akkor kellene elmondanod, ha abból a kapcsolatotokra nézve következne valami. Akkor se a megcsalást, hanem az eredeti okot.
2017. nov. 17. 23:34
 16/33 anonim ***** válasza:
21%
Utána kinyalod a barátnpd, és már is összeszedett pl. egy jó kis trippert, ami ORÁLIS úton is fertőz. Idióta vagy.
2017. nov. 17. 23:36
 17/33 A kérdező kommentje:

"Igen. Egy SDT vizsgálaton szájból is vesznek mintát, egy beteg farok leszopása után gyakorlatilag minden nemi betegség kórokozója is megtalálható a szájban.

Ha ilyen tudatlan vagy, ne élj nemi életet."

Te magadtól vagy fogyatékos, vagy súgnak? Rengeteg vizsgálatnál vesznek nyálmintát, hogy jön ez ide???

Hogy jön ide egy farok leszopása??? EGY CSÓK TÖRÉNT.

2017. nov. 17. 23:41
 18/33 anonim ***** válasza:
58%

"Jaj istenem, a kérdező nem a csókot mondja a barátnője hibájának, hanem azt hogy nem mondhat el neki semmit, mert mindenre jön a hiszti."

Jajj, ha a te barátnőd mással smárol és ez neked nem tetszik, akkor légyszi ne hisztizz majd, hanem fogadd megértéssel, hiszen nem jelentett semmit :)

2017. nov. 17. 23:42
 19/33 anonim ***** válasza:

STD helyesen, és nekem a farkamról vettek mintát, meg a véremről, nem a számból. Kétszer voltam, a kb. legdrágábbat csináltattam, amibe úgy általában baktériumom, meg általában gombák is vannak, nemcsak szifilsz aids, meg ilyenek.

Tanulságos is volt, ugyanis kiderült, hogy a szexuálisan terjedő betegségek nemcsak szexuálisan terjednek, sőt szerintem a legtöbb gombát meg egzotikus baktériumot konkrétan magunktól kapjuk el, ugyanis amúgyis élnek a beleinkben vagy a bőrünkön. Vagyis a fő rizikó saját magad.

A csókra nekiállni hisztizni, hogy miket szed össze nevetséges. De még ezt is elfogadom, ha valaki nagyon hipohonder, nem tehet róla. Feltéve, hogy az illető maga is megy STD szűrésre! Mert aki egyrészt retteg, másrészt szarik bele hogy tegyen is valamit, azt az embert tudathasadásosnak gondolom.

2017. nov. 17. 23:42
 20/33 anonim ***** válasza:
Black Velvet, te hülye vagy mint a segg, kezet foghatsz a 65%-os barátoddal :DDDD Arra, hogy csókkal elkapsz egy nemi betegséget, kb 0,0001% esély van, egyedül a mononucleosis infectiosa-ra van esély, de manapság már nem jellemző.
2017. nov. 17. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!