Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bocsátani a megcsalást?
Szerintem meg lehet, de utána már komoly kapcsolatot az illető csajjal nem kezdenék.
Mondjuk most amúgy sem, mert jelenleg azok a nők érdekelnek, akik szexkapcsolatban vannak bent.
Viszont van tapasztalatom a komolyabb kapcsolatokban is, és a megcsalás után értelmetlen újra kezdeni :-)
Előző: Te valami 15 éves idétlen lány vagy? :D
Mégis ki akarna így veled maradni? :-) Ezzel csak azt érnéd el, hogy újra megcsalnának. :D
Én megbocsájtottam annak idején az első barátnőmnek.
Többet szerintem nem csalt meg, de fél év múlva elhagyott másért, de legalább nem titokba csinálta, meg őszinte volt.
Nagyon emberfüggő, hogy kibe mi törik el ilyenkor, ki mit várt el, és alapjáraton mi az ő értékrendje. Én pasiként soha nem csaltam még meg senkit, nem is tenném, ennek ellenére anno megbocsájtottam.
Nem bánom, tapasztalatot szereztem, pozitív és negatív élményeket egyaránt.
Ellenben szerintem most már senkinek nem bocsátanék meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!