Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok csak szomorú nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok csak szomorú nagyon mert nincs párom?

Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 23:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg oda hogy nő vagy, és akkor egyből lesz pár jelentkező, aki a párod akar majd lenni.
2017. nov. 16. 23:56
 2/15 Heart of Darkness ***** válasza:
Én is szomorú vagyok, de nem azért amiért te.
2017. nov. 16. 23:57
 3/15 anonim ***** válasza:
#2 te miért?
2017. nov. 16. 23:58
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy, akkor ez a gondod hamarosan megoldódik, nemsokára kapsz egy pár levelet.
2017. nov. 16. 23:59
 5/15 Heart of Darkness ***** válasza:

1. Mert beteg vagyok valószínűleg. (Nem úgy, hogy 1 hét alatt elmúlik.)

2. Van pár dolog ami ezen kívül elszomorít.

2017. nov. 17. 00:02
 6/15 anonim ***** válasza:

IGEN! Nem tudom hány éves vagy, mondjuk azt oda írhattad volna.

Nekem 18 éves koromban volt először kapcsolatom. Emlékszem, hogy 17 évesen még nyűglődtem, hogy ,,uu csak nekem nem volt még pasim, meg blabla'', de jött egy pont (tudod, amikor megismered, megszereted magad), séta közben, ugye ilyenkor már gondolkodó lény voltam, éppen kilábaltam a tinédzser korból, amikor felnéztem, és rájöttem, hogy rajtam kívül lóf.szt nem érdekli, hogy volt e már barátom vagy sem. Ezért eldöntöttem, hogy nem idegeskedek ilyeneken, annyi minden más érdekes dolog történt az életemben akkor (hála önmagam megismerésének és minden átértékelésének), hogy nem is ügyködtem azon hogy legen kapcsolatom. Persze, pont ilyenkor belefutottam egybe, mint a filmekben, ami két évig tartott. Azóta már nem vagyunk együtt, sőt mással vagyok már együtt, de visszagondolva, ha tehetném, inkább az alatt a két év alatt bár szingli lettem volna. 27 vagyok, terhes, és alig voltam szingli 18 éves korom óta. Ráadásul mindkettő úgy jött mint a villám csapás. Amikor épp nem érdekelt, hogy van e kapcsolatom vagy nincs.

Úgyhogy, ne érdekeljen, mert igen, csak téged zavar, és csak e miatt ne akarj kapcsolatot.

2017. nov. 17. 00:04
 7/15 anonim ***** válasza:

@Heart of Darkness

Jobbulást, és remélem a többi gondod is megoldódik.

2017. nov. 17. 00:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem. Biztosíthatlak róla, hogy több 100 millió ember szomorú még rajtad kívűl amiért nics párja.
2017. nov. 17. 00:06
 9/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2017. nov. 17. 00:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, az se jó ha 300km van köztetek :c
2017. nov. 17. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!