Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szomoru vagyok, mit tennetek a helyemben?
Nálam ez nem férne bele. Nem mentség az alkohol, tudni kell mértéket tartani. Biztos van, aki szemet tud hunyni efelett, de nekem nem menne. Most még "csak" ennyi, legközelebb már tovább is mer lépni, mert úgyis el lesz nézve.
De ha azt veszem, hogy egy hosszú kapcsolat, és ismered annyira jól, hogy nem bántana szándékosan, akkor meggondolnám, hogy adjak még egy esélyt, de utána nem lesz több.
Én biztos, hogy nem tudnék máshoz úgy közeledni, a páromtól is ezt várom el, ha pedig nem megy egyik részről, akkor nem egymást keressük.
No. Akkor, ha bocsánatot kért, akkor már tárgyalni tudtok legalább és te is átgondolhatod, hogy megtudsz vagy nem tudsz. Ha megtudsz, jó, ha maradna tüske, bizalmatlanság, akkor semmi értelme az egésznek.
31/f
Érdekes, mikor az én párom egyszer leitta magát (egy sörrel lőtt túl a célon, de az kiütötte), akkor ENGEM ölelgetett, meg csókolt egész este, nem random idegeneket.
Ha mást ölelget és fogdos, akkor miután kijózanodott leültetem, és szakítok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!