Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira szomoru vagyok, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szomoru vagyok, mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Baratommal 5 eve vagyunk egyutt, az utobbi idoben fantasztikusan jo a kapcsolatunk, de szombaton elmentunk bulizni, rengeteg ismerosunk volt ott es nagyon leitta magat. Egyszer csak azt vettem eszre, hogy elment a pincerno utan valamit intezni es azt lattam, hogy simogatta a kezet meg magahoz huzta - tobb nem tortent. Tegnap elmondtam neki, hogy ez nekem nagyon fajt, de o azt mondja nem emlekszik semmire. Bizonygatja, hogy nem volt szandekos es hogy szeret. Nem tudom mit kene reagalnom, ossze vagyok zavarodva es nagyon szomoru vagyok. Ti mit tennetek a helyemben?

2017. nov. 13. 08:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kért-e ?

31/f

2017. nov. 13. 09:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt mondja nagyon lelkiismertfurdalasa van es sajnalja.
2017. nov. 13. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Nálam ez nem férne bele. Nem mentség az alkohol, tudni kell mértéket tartani. Biztos van, aki szemet tud hunyni efelett, de nekem nem menne. Most még "csak" ennyi, legközelebb már tovább is mer lépni, mert úgyis el lesz nézve.

De ha azt veszem, hogy egy hosszú kapcsolat, és ismered annyira jól, hogy nem bántana szándékosan, akkor meggondolnám, hogy adjak még egy esélyt, de utána nem lesz több.

Én biztos, hogy nem tudnék máshoz úgy közeledni, a páromtól is ezt várom el, ha pedig nem megy egyik részről, akkor nem egymást keressük.

2017. nov. 13. 09:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Nalam mar az se ferne bele, hogy valaki ilyen proli szintre issza magat, nemhogy meg noket is fogdos.
2017. nov. 13. 09:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Annyira nagyon faj, sose gondoltam, h egy ilyen helyzetbe kerulhetunk :( nagyon tanacstalan vagyok :(
2017. nov. 13. 09:10
 6/10 anonim ***** válasza:

No. Akkor, ha bocsánatot kért, akkor már tárgyalni tudtok legalább és te is átgondolhatod, hogy megtudsz vagy nem tudsz. Ha megtudsz, jó, ha maradna tüske, bizalmatlanság, akkor semmi értelme az egésznek.

31/f

2017. nov. 13. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem történt olyan nagy tragédia. Ha tényleg először fordult elő ilyesmi, akkor tanuljatok belőle és lépjetek tovább. A barátod gondolja át az alkoholfogyasztási szokásait. Ha volt már példa hasonlóra, akkor viszont tényleg át kell gondolni a kapcsolat létjogosultságát. Ha ennyire nem tud mértéket tartani a barátod, akkor nem jó ötlet családot meg közös jövőt tervezni vele.
2017. nov. 13. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Adj esélyt neki, mindenki hibázhat...ha amúgy minden oké.
2017. nov. 13. 10:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Gyakoroljátok érzelmeiteket s nyílt beszédet.
2017. nov. 13. 12:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, mikor az én párom egyszer leitta magát (egy sörrel lőtt túl a célon, de az kiütötte), akkor ENGEM ölelgetett, meg csókolt egész este, nem random idegeneket.

Ha mást ölelget és fogdos, akkor miután kijózanodott leültetem, és szakítok vele.

2017. nov. 13. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!