Mit csináljak? Nagyon szomorú vagyok ti mit tennétek?
Egy gyárban dolgoztam 3 hónapot ,majd áthelyeztek egy másikba . Volt egy kollégám akit nagyon megszerettem ,de mióta másik munkahelyen dolgozom nem veszi fel a telefont hiába hívom nem válaszolt az sms-eimre sem pedig a leveleimre amit írok neki az e-mailjére és a facebookjára ,pedig gyakran fent szokott lenni az e-mail fiókján és a facebookon is :(
Nekem nagyon hiányzik a társasága ,nem tudom mit csináljak fogalmam sincs miért haragszik rám ,vagy hogy miért távolodott ennyire el . Nagyon fontos az ő szeretete ,ne értsetek félre,nem vagyok belé szerelmes ,(mindkettőnk nő). De szeretném a barátságát továbbra is van valami ötletetek hogy mit is csinálhatnék,valaki volt már hasonló helyzetben ?Az utóbbi amit leírok tudom elég gáz ,de olyat szoktam csinálni ,hogy valamennyire pótoljam hiányát hogy az ismerőseimnek és a többi barátomnak kitalálok vele kapcsolatos történeteket pl hogy beszéltünk stb
23L
Biztos vagy benne, hogy ő is annyira közel érezte magát hozzád, mint te hozzá?
Abból ami történik nekem inkább tűnik úgy, hogy örül hogy már nem kell együtt dolgoznotok. Valamit szerintem nagyon benéztél ebbe a barátságba.
Nagyon nyomulsz. Az ember hív valakit, majd várja hogy visszahívja az illető. Ha ez nem történik meg, gondolhat arra, hogy nem látta volt több hívása nem vette észre utólag se stb. akkor küld egy sms-t. Ha arra se reagál, akkor le van sz..rva, mert szándékosan nem beszél az emberrel.
De te mit csinálsz? Többször hívod, több sms-t küldesz, ez nem elég, e-mailekkel is bombázod, közben a facebookon is. Szerinted ez normális dolog? Még szerelemben sem, nem ám barátságban. Meg kellett volna várnod, hogy ő jelentkezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!