Ráírjak a lányra? Röviden: Volt osztálytársam (én is L vagyok), aki "fura" képeket szível WeHeartIt-en, én meg aggódom miatta. Bővebben lent.
Szóval van egy volt osztálytársam, akivel tavaly mondhatni egész sokat beszéltünk, viszont csak a suliban szünetekben, nem lettünk barátnők, talán haverok.
Weheartit-en követjük egymást, és mostanában mindig ilyen szomorú képeket, meg idézeteket posztol. Ilyen "Nobody knows, but I cry" feliratos sima fekete képeket, meg ilyenket ( [link] , [link] , [link] , [link] )
Sose volt az az önsajnáltatós lány, aki csak magával foglalkozott, sőt, igazából nem is emlékszem, hogy valaha is lett volna bármi problémája, mindig vidám volt (legalábbis kívülről). És most fogalmam sincs, miért, amikor már több, mint fél éve nem beszéltünk, de aggódom miatta. És amikor ilyen képeket szível, mindig úgy érzem, hogy rá szeretnék írni facebook-on, hogy "XY! Mi a baj?" Csak valószínűleg azt se tudná, miről van szó, és azt hinné, hogy nekem van valami bajom... xd De naponta többször is eszembe szokott jutni, hogy én mennyire sajnálom, pedig, mondom nem is beszéltünk már mióta.
Szerintetek mi lehet a baja? Ráírjak face-en? Ha igen, hogy?
Ui.: Ha esetleg olvasod... könnyítsd meg a dolgomat, és írj te! :D xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!