Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb sztori, de talán érdemes elolvasnotok. Szomorú és nehéz helyzet. Szerintetek hogyan tovább?
Ez részben megrázó történet lesz annak, aki végigolvassa.
Nem túl régen megismertem egy társaságot, köztük pedig egy srácot. Egyből felfigyeltem rá, mert bejövősen nézett ki. Idővel megtudtam róla, mi fán terem; úgy értem végzettségét, meg hogy egy kedves, normális, értékes ember (ezzel nem azt mondtom, hogy más emberek értéktelenek), stb.
Beszélő viszonyként jellemezném ami rövides időn belül kialakult köztünk. Fogalmam sem volt, nincse-e esetleg barátnője, ezért egy alkalmas pillanatban egyszerűen csak rákérdeztem. Terelt, nem válaszolt. Nem tudtam mire vélni.
Aztán az ő legközelebbi barátjával beszélve rákérdeztem megint, mi a helyzet nők terén a sráccal. Ő is terelt. Kb. annyit hámoztam ki végül nehézkesen, hogy egyedülálló, de fix hogy fölösleges ráhajtanom, és nem bennem van az ellehetetlenítő probléma.
Elkönyveltem hát: meleg a srác.
Erre ma... Megtudtam hogy volt neki egy barátnője, közel egy évet jártak. Ő volt az első komoly kapcsolata, nagyon szerette azt a lányt. Sülve-főve együtt voltak. Imádta, meg a családja és a barátai is. De aztán váratlanul kórházba került, és még aznap meghalt. 😞 😢
Nos, nem tudom, ez mennyi ideje történt, sem, hogy mi módon közeledjek a sráchoz esetleg.
Hogy kozeledj?
Sehogy.
Neki kell tudnia,mikor van kész újra egy kapcsolatra.
Amit tehetsz, hogy támogatod, aztán alakul,ha alakul.
Ha akarod is a srácot, semmiképp se úgy hajts rá, mint egy szingli pasira tennéd. Ha tényleg akarod, és vállalod a hosszú időt és az esetleges kudarcot, akkor csak legyél ott mellette barátként. Ha bizalmas viszonyba kerültök, talán neked is beszél a dologról, talán hosszú idő alatt kiheveri.
Egy haláleset sajnos nem olyan mint egy szakítás, amit azért egy egészséges lélek kihever. Egy haláleset, ha váratlan, akkor lezáratlan, nem volt idő egy utolsót beszélgetni, megfogni a kezét, elbúcsúzni. És az embernek millió dolog megfordul a fejében az önmarcangolástól kezdve az örök szerelemig. Lehet, hogy annak a kapcsolat vége lett volna egyszer, de nem fog egyhamar megváltozni így róla a kép a srác szemében. Ezért ez egy nagyon ingoványos, érzékeny terep. Személy szerint biztos pszichológushoz járnék, ha ez megtörténne, mert ez elviselhetetlen lehet. Inkább hagyd. Ha úgy érzi, hogy készenáll egy új kapcsolatra és te még szingli vagy, akkor azt úgyis észre fogod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!