Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz néhány lány ennyire igénytelen?
Egyetemen van néhány lány, akin látszik, hogy nem törődik magával megfelelően.
Bő ruhák, testszag, zsíros haj, problémás bőr, pedig nem lenne csúnya, és elhízva sincs egyébként.
Én is lány vagyok, szintén nem költök sokat magamra, nem vagyok épp barbie baba típus, de a napi zuhanyzás, két-három naponta hajmosás, bőrápolás (nekem nem problémás, hanem extrém száraz/érzékeny bőröm van, nem lenne semmivel sem szebb látvány, ha elhanyagolnám, mintha aknés lenne) alap azért, ha emberek közé szeretnék menni.
Egyes lányok miért hanyagolják ezt ennyire, ha elvileg nincsenek anyagi gondjaik (az egyetem ugye nincs azért ingyen)
A férfiak ehhez hogy viszonyulnak, csak engem lep meg ez, mert nő vagyok?
Nyugi 20-as te is mindjart megkapod a beosztàsodat,17-estõl.
Szerinte nem,no komment.
A lakàsàba se mernék bemenni mert a tetû megenne az biztos.
Aki arra büszke,hogy zsíros hajjal megy suliba és ezt büszkén hangoztatja az nem csak igénytelen de extra gáz.
Plusz leszólja aki szexi az k.va meg gombàs.
És õ jàr egyetemre,remek.
Azért kíváncsi lennék mivel foglalkozik az, aki állítólag minden egyes nap jajj de toppon van és ki se lép az utcára ha nem néz ki tökéletesen... :D Hagyjuk már... emberek vagyunk. A párom nem azért szeret, mert állandóan úgy nézek ki, mint egy topmodell. Igen, van hogy nem vagyok a toppon, ez mindenkivel előfordul. Ahol elhagy a másik azért, mert éppen zsíros a hajad hát nem tudom milyen kapcsolat lehetett az alapból. :D
Nem tudok komolyan venni valakit, aki mindenhova húú de kipattintva megy. Egy felnőtt, dolgozó (vagy egyetemista) embernek az alapvető higiénián kívül nincs energiája minden nap 10/10es külsővel megjelenni, és nem is kell. Aki elítél, mert éppen egy nappal tovább húztad a hajmosást, az egy sz.r ember, ennyi.
Én megértelek és nőként őket én sem értem. Fogalmam sincs hogy ez miért lehet.
És igen, a folytonos bő ruha is érdekes, mert egyáltalán nem csinos, elrejti az egyébként akár csinos alakot is, inkább túlsúlyosakra van tervezve, mert nekik van mit "rejtegetni", márha úgy érzik, de ezeknek az amúgy csinos lányoknak nem, és ha mégis ilyenekben járnak akkor felmerül,hogy nem érdekli őket a külsejük és akkor igenis igénytelenek a külsejükre.
A fürdéshez meg hozzászólni sem tudok, hogy valaki miért nem csinálja és a hajmosás ugyanígy. A bőrrel meg semmi gond nem lenne ha amúgy rendben lenne az illető, de a kérdező úgy érti hogy a bőr csak az egyik amivel nem törődnek.
Számomra is elgondolkodtató és boldog vagyok, hogy én nem vagyok ilyen.
Nekem csak az fáj, hogy az ilyen igénytelen lányok (sőt, még az elhízottak is) ragyogó topmodellnek tűnnek mellettem, amikor reggelente 2 órát készülődök, hogy a szempilláim tökéletesen szét legyenek választva és egy hajszálam se álljon összevissza, a megfelelő ruha kiválasztásáról nem is beszélve :'(
Más meg zsíros hajjal, melegítőből kikandikáló muffintoppal flangál az utcán és mégis 10/10 hozzám képest.
Utálok ronda lenni.
- Bő ruhákat hordok ilyen helyekre, mert az a kényelmes, és a franc se vágyik rá, hogy engem bámuljanak a pasik - a szűk ruhákat akkor hordom, mikor a párommal vagyok = nem a suliba
- Előfordul, hogy testszagom van, igen. Napi kétszer zuhanyzok, kétféle dezodort használok és parfümöt, de délre már lesz egy szagom, ha stresszelek. Az szintén nem segít, hogy elindulok itthonról a hidegben, kabátban-sálban, majd felszállok a bkv-ra ahol pokol van, és ömlik rólam a víz a kabát alatt fél óráig.
- Problémás bőröm van (zsíros, pattanásos). Egymás után veszem a krémeket, arctisztítókat, tonikokat, amit akarsz, de eddig semmi nem használt.
- Este megmosom a hajam, másnap délutánra zsíros lesz. Majd napközben megmosom a kedvedért az egyetem wc-jében a csapnál XD
Örülök, hogy így belelátsz az emberek életébe, és abba, hogy ki miért olyan amilyen.
A párom szeret engem, és nem tart igénytelennek.
Más meg azt gondol rólam, amit jólesik. Igazából örülök, ha más pasi nem lát vonzónak, legalább nem talál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!