Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még néhány nappal ezelőtt is azt hittem, alaptalan a férfiak állítása, hogy alig van elfogadható lány/nő/. Elfogadjátok bocsánatkérésemet?
Mi az h elfogadható? Mindenkinek más a szubjektív márcéje.
Szerintem nagyon is sok az elfogadható nő, nyilván nem itt a 15 éves nagylányok és magukat nőnek kiadó perverz kamasz kisfiúk, meg a megfáradt életunt párkapcsolatra képtelenek közt kell keresni.
Most komolyan a GYIKről akarsz következtetéseket levonni az egész női nemre?
Hát az agyam eldobom... :D
Teljesen igaza van, pár napja regiztem,feltettem egy párkapcsolati kérdést, mert hát miért ne,ha közvetlen környezetemhez nem akarok ezzel fordulni, erre teljesen betámadot egy elmebeteg pasi a szex ajánlatával:D
Közben olvasgattam, nézelődtem és nevetséges ami itt megy,élményszegény tizenéves kislányok és kisfiúk írogatnak úgy,hogy kiadják magukat jóval idősebbnek, persze végig trollkodják az egész oldalt:D Ennyi idősen még babáztam és csúzlival lövöldöztem a szomszéd kertjébe :D
6: ha te tizenévesen még babáztál akkor infantilis volt már bocs :/
minket 11-12 évesen már rég izgatott a szex téma. az más kérdés, h nem gyakoroltuk aktívan, de "fejben" már nagyon ment.... (hehh..) az más kérdés, h akkoriban, max egymás között osztottuk meg ezeket ezeket haverok, és nem a neten. az első szex is 15-16 évesen volt a többségnek, és ebben azért az itt kommentelők se különböznek nagyon. vannak kirívó esetek de ha végignézel mondjuk száz választ ott ritka h mondjuk 14 év alatti szexelt, ami sztem teljesen reális volt régen és ma is.
nem azzal van/volt baj, h korán érnek, hanem h nincs szexuális kultúra, teljes félrenevelés van, nincs felvilágosítás, illetve túl későn van. a gimiben ezzel traktálni a népet, mikor a többség már rég túl van mindenen? ne röhögtessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!