Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz néhány lány ennyire igénytelen?
Egyetemen van néhány lány, akin látszik, hogy nem törődik magával megfelelően.
Bő ruhák, testszag, zsíros haj, problémás bőr, pedig nem lenne csúnya, és elhízva sincs egyébként.
Én is lány vagyok, szintén nem költök sokat magamra, nem vagyok épp barbie baba típus, de a napi zuhanyzás, két-három naponta hajmosás, bőrápolás (nekem nem problémás, hanem extrém száraz/érzékeny bőröm van, nem lenne semmivel sem szebb látvány, ha elhanyagolnám, mintha aknés lenne) alap azért, ha emberek közé szeretnék menni.
Egyes lányok miért hanyagolják ezt ennyire, ha elvileg nincsenek anyagi gondjaik (az egyetem ugye nincs azért ingyen)
A férfiak ehhez hogy viszonyulnak, csak engem lep meg ez, mert nő vagyok?
"ha elvileg nincsenek anyagi gondjaik (az egyetem ugye nincs azért ingyen) "
Ez aztán a logika.
Békén hagyom, nem bántottam egyet se.
Csak a dolog miértje érdekel, mert nekem ez felfoghatatlan.
Nekem is aknés a bőröm férfiként, pedig nem vagyok már egyetemista korosztály.
Eszméletlen mennyiségű pénzt költöttem már rá, folyamatosan foglalkoznom kell vele, de ennek ellenére télen mindig van pár darab.
Persze, az emberek ilyenkor nem azt látják, hogy a rengeteg foglalkozás miatt milyen szép a bőröm, hiszen kevés a probléma, hanem azt, hogy biztos elhanyagolom, és ha nem tenném, akkor egy sem lenne.
Nem tudom, de én a helyedben nem reklámoznám, ha ennyire beszűkült lenne a látásmódom.
A felszínt is ügyesen kapargatod, de azzal nem sokra fogsz menni. ;)
"Csak a dolog miértje érdekel, mert nekem ez felfoghatatlan."
Akkor miért nem tőlük kérdezed?
Szvsz egy alap ápoltság azért ajánlott, de az egyetemre a bő ruha teljesen oké, mert nem divatbemutató, hanem egyetem. Ugyanennyire lenne jogos megkérdezned, miért vannak az egyetemen ilyen kikent-kifent libák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!