Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz néhány lány ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz néhány lány ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés

Egyetemen van néhány lány, akin látszik, hogy nem törődik magával megfelelően.

Bő ruhák, testszag, zsíros haj, problémás bőr, pedig nem lenne csúnya, és elhízva sincs egyébként.

Én is lány vagyok, szintén nem költök sokat magamra, nem vagyok épp barbie baba típus, de a napi zuhanyzás, két-három naponta hajmosás, bőrápolás (nekem nem problémás, hanem extrém száraz/érzékeny bőröm van, nem lenne semmivel sem szebb látvány, ha elhanyagolnám, mintha aknés lenne) alap azért, ha emberek közé szeretnék menni.

Egyes lányok miért hanyagolják ezt ennyire, ha elvileg nincsenek anyagi gondjaik (az egyetem ugye nincs azért ingyen)

A férfiak ehhez hogy viszonyulnak, csak engem lep meg ez, mert nő vagyok?

2017. nov. 15. 18:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
30%
Mi ez a sok sértett ember itt? Tényleg sok igénytelen lány/fiú van, mondjuk én nemis foglakozok velük, mert igényes vagyok és csak ilyen emberek érdekelnek, akár lányok közül barátként, akár fiúk közül kapcsolat szempontjából.
2017. nov. 15. 19:01
 12/30 anonim ***** válasza:
67%

A többit megértem, de a bő ruhákat nem.

Ha valaki a bő ruhákat szereti, az hordjon nyugodtan bő ruhákat. Ha valaki nem érzi magát jól egy szűk, sokat mutató darabból (attól függetlenül, nincs elhízva), akkor miért kényszerítenéd rá, hogy azt hordja?

Ez egyáltalán nem igénytelenség, a bő darabok között is vannak csinosak, na meg azokat is ki lehet mosni. :)

22/N

2017. nov. 15. 19:05
 13/30 anonim ***** válasza:
22%
Igazad van kérdező. Alád szagolhatok, hogy ellenőrizzem, minden oké-e nálad? :)
2017. nov. 15. 19:05
 14/30 anonim ***** válasza:
60%

Hát ne haragudj meg, nem tartom magam igénytelen nőnek, mindig adtam magamra. De hát istenem iskolába megy az ember nem divatbemutatóra. Igen, mentem be melegítőben, mentem be smink nélkül, mentem be zsíros hajjal. Mert a f.om nem fog hajat mosni, mikor egész este tanul az ember, vagy éppen este 8kor ér haza és minden vágya, hogy lefeküdjönm aludni. A másik meg, hogy mivel már akkor is együtt voltunk párommal mégis kinek kellett volna imponálnom? Az ilyen beszűkült kiscsajoknak?

A testszag meg egy olyan dolog, ami nem a tisztálkodás hiányából fakad.

2017. nov. 15. 19:08
 15/30 anonim ***** válasza:
61%

"Mi ez a sok sértett ember itt?"

Ez nem sértett ember.

Csak jön megint egy épphogy egyetemista kb 18 éves (aki persze már nem tini, mert ugye már elúlt 18), és jön a tipikus tini problémáival, ahol mindenki igénytelen, aki nem illik bele az ő kis barbie világába

2017. nov. 15. 19:15
 16/30 anonim ***** válasza:
22%

Hàt 14-s én nem lennék büszke erre,hogy ennyire lsz.rod a külsõdet màr,tipikus meg van a pàrod mostmàr elhagyod magad.

Én elsüllyednék szégyenembe ha a pàrom melegítõbe zsíros hajjal kimenne az utcàra,velem tuti sehova nem mennél.

Egyszer làtnàm meg ezt,este pakolhatnàl fújjjjjjj.

Testszag mi az hogy nem higiénia függõ,egy igazi nõnek finom illata van.

Szégyelhetnéd magad,csak nehogy a pasid elhagyjon egy olyan nõért akinek fontos a külseje.

Apàm erre azt mondanà neked a bugyid se tiszta akkor.

2017. nov. 15. 19:15
 17/30 anonim ***** válasza:
27%
44-es, te csak ne beszélj a miniszoknyás gombás qrváiddal.
2017. nov. 15. 19:18
 18/30 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy néha, hanem arról, hogy mindig.

Egy alkalomra ott a száraz sampon, velem is volt, hogy nem tudtam aznap hajatmosni, de akkor igyekszem megoldani, hogy ne látszódjon.

Nem 18 éves vagyok, és nem rózsaszín álomvilágban élek.

Szegényen nőttem fel, de valahogy akkor is tudtam adni magamra, amikor nem volt meleg víz sem, amiatt sem hagytam ki sem a hajmosást, sem a zuhanyzást soha.

Ha van hol lakni, és folyik víz a csapból, ez már mind megoldható

(oké, a ruhákat és a problémás bőrt hagyjuk, elfogadom, hogy az már más kategória)

2017. nov. 15. 19:20
 19/30 anonim ***** válasza:
18%

17-es tudod mindenki magàból indul ki.

Gombàs nõkkel nem kezdek,de te csak tudod.

Aki miniszoknyàs az gombàs?

Ügyes vagy és te jàrsz egyetemre,no komment.

2017. nov. 15. 19:25
 20/30 anonim ***** válasza:
42%
#15 és szerinted a testszag, meg a zsíros haj nem az igénytelenség jelei? Nyilván itt sokan ilyen gusztustalanok, lusták, ezért megy a leszavazgatás. De ezzek inkább csak azt igazoljátok, hogy tényleg sok itt az igénytelen :D
2017. nov. 15. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!