Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt meg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt meg lehet bocsátani egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha egy pár együtt van több mint egy éve abból fél éve együtt élnek, minden jól működik közöttük, nem veszekednek és szoba kerül a gyerek válalás is hogy lassan bele kezdhetnek.

Viszont egy napon elmennek egy haveri társasághoz ahol iszogatnak, a lényeg hogy amikor haza érnek a lany bemegy a szobába és valami oknál fogva valamitől nagyon megijed, kimászik az ablakon es rémülten menekülni kezd a szomszéd házba hogy engedjék be mert valaki bántani akarja és annyira veri az üveg ajtót hogy betörik az egész és ott kér segítséget ahol talál egy esernyot és azzal próbálja elérni hogy ne menjen senki a közelébe még a párja se aki segíteni akar neki mert nem érti mi történik. Közbe megérkezik a rendőrség és a mentő, a mento elviszi a lányt mert szetvagta az üveg par helyen és azt állapították meg másnapra hogy semmi baja egyszerűen az ital okozta azt hogy kepzelodott vagy éber álmot okozott sok ilyennel találkoztak már és kerülni kell az alkoholt főleg nagy mennyiségben.

A lany persze nem emlékszik nagy rész semmire de nagyon szenved sajnálja a dolgot amit tett, a párja pedig melette van jelenleg de nem tudja hogyan tovább mert nem tudja ezek utan hogyan tud a lanyhoz állni meg szégyenli amit tett az ott lakók körül. Szerintetek ez megbocsátható amit tett??

(Azért igy írtam le a történetet mert sajnos egy baráti társaságban történt és nem tudom hogy vajon jogos e hogy a férfi igy viszonyul hozza, meg is értem viszont valahol)

2017. nov. 15. 12:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
7%
Segitenek neki, de gyereket ilyennel nem vallalnek, mert mentalisan nem ep, es meg ha most meg is gyogyul, ki tudja, hogy epp mikor jon elo ujra vagy ki tudja, hogy a gyerek melletti stresszel mennyire lehetne beszamithato.
2017. nov. 15. 13:32
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Súlyosabb VAGY mint hittem. :DD
2017. nov. 15. 14:15
 23/25 anonim ***** válasza:
Lusta voltam végigolvasni a kommenteket, azt láttam, hogy SZERINTETEK nem fogyasztott drogot. Elég ritkán veszik észre emberek ha valaki belekever valamit az italjukba. Elég 2 másodpercre elfordulni. Ha nem pszichés beteg, akkor kb csak ez lehet. Az alkoholtól nem kezd el senki haluzni.
2017. nov. 15. 14:36
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki el tud jutni oda, hogy megbocsájtásod, nem pedig jelen elemzésed kelljen, nagyon beteg vagy. Tanulnod kell.

Itt nincs mit megbocsájtani vagy nem megbocsájtani, nem a lány tehet róla s nem is emlékszik. Ésszerűtlen sajnálkoznia, csak sajnálnia, hisz ez rossz, de nem sajnálkoznia, mert nem őt tette.

Pasi egy pszichológiai analfabéta. Beszéljen lánnyal inkább, mit érzett az elején, miben tud segíteni, elő fordult-e, akaratlanul ennyire intenzív szintre emelte elméjét.

Baráti társaság? Ilyen ember nem alkalmas, barát legyen.

S nekem ismerősnek sem kéne ennyire objektivitás mentes, beteg, szeretetmentes ember.

2017. nov. 15. 15:40
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Számomra itt érne véget a kapcsolat.

Elküldeném a lányt orvoshoz, és ennyi. Innentől kezdve kizárt, hogy gyereket vállaljak vele, folyamat attól rettegnék, hogy őt is bántani fogja.

Egyébként ezt nem az alkohol okozza. Valami súlyos problémája van a csajnak (szkizofrénia pl.), amit ezzel akar palástolni.

Vagy mi van, ha valakit megöl egy ilyen alkalommal, akár engem a társát?

2017. nov. 15. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!