Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt meg lehet bocsátani egy kapcsolatban?
Ha egy pár együtt van több mint egy éve abból fél éve együtt élnek, minden jól működik közöttük, nem veszekednek és szoba kerül a gyerek válalás is hogy lassan bele kezdhetnek.
Viszont egy napon elmennek egy haveri társasághoz ahol iszogatnak, a lényeg hogy amikor haza érnek a lany bemegy a szobába és valami oknál fogva valamitől nagyon megijed, kimászik az ablakon es rémülten menekülni kezd a szomszéd házba hogy engedjék be mert valaki bántani akarja és annyira veri az üveg ajtót hogy betörik az egész és ott kér segítséget ahol talál egy esernyot és azzal próbálja elérni hogy ne menjen senki a közelébe még a párja se aki segíteni akar neki mert nem érti mi történik. Közbe megérkezik a rendőrség és a mentő, a mento elviszi a lányt mert szetvagta az üveg par helyen és azt állapították meg másnapra hogy semmi baja egyszerűen az ital okozta azt hogy kepzelodott vagy éber álmot okozott sok ilyennel találkoztak már és kerülni kell az alkoholt főleg nagy mennyiségben.
A lany persze nem emlékszik nagy rész semmire de nagyon szenved sajnálja a dolgot amit tett, a párja pedig melette van jelenleg de nem tudja hogyan tovább mert nem tudja ezek utan hogyan tud a lanyhoz állni meg szégyenli amit tett az ott lakók körül. Szerintetek ez megbocsátható amit tett??
(Azért igy írtam le a történetet mert sajnos egy baráti társaságban történt és nem tudom hogy vajon jogos e hogy a férfi igy viszonyul hozza, meg is értem viszont valahol)
Akkor elvinném másik pszichiáterhez.
Hacsak nem (volt) komoly alkoholista, akkor ilyet nem szabadna kiváltania tisztán alkoholnak egy egészséges embernél.
2szichiáter is megvizsgálta az egyik magyar a másik osztrák mert a barátja onnan valósi. Mindkettő azt mondta hogy nincs mentálisan baj szoval mi ezen utana már nem aggódjunk, természetes alkoholt sem most sem később nem fogyaszt majd.
Nem alkoholista nem is volt, ráadásul 25eves fiatal lany.
Miről beszélsz? Miről beszélsz ember? Voltál már skizofrén, megélted a skizofréniát, végigmentel a szokásos felesleges körökön? Orvos, gyogyszer, pszichológus, zárt osztály, orvos, gyógyszer pszichológus zárt osztály. 60 féle gyógyszer, 140 féle pszichológus, újra zárt osztály, újra előjött, megint...orvos, gyógyszer, pszichológus, orvos-növeljük az adagot, pszichológus-én már nem tudok önön segíteni, orvos-növeljuk az adagot 800mg-ra, orvos-növeljük napi 2x800mg-ra...semmi, orvos-jó, itt egy másik, tessék, újra zárt stb. Te túl voltál ezeken? Hm? Ha nem akkor fogd be a szád. Ha nem élted meg nyugi...örülj neki.
Aztán jött az amit írtam az elöző válaszomban írtam. Azóta jól vagyok, tünetmentes, már 6 éve. Mindegy. Úgysem érted, úgyis belémkötsz, vitázni meg nem állok le egy hozzád hasonló IQ fighterrel. :)
Úgysem értenéd meg, de kibszot nagy lelki és szellemi fejlődés van annak a háta mögött. Az elme nem tűri sokáig az elnyomást, kiakar törni, stb. Leépíti a felesleges dolgokat...stb.
Nem magyarázok egy olyannak aki nem volt ebbe benne.
Údv. -.-
Tegyük fel, hogy igazad van, a verés gyógyítja a skizofréniát. Oké.
Továbbra se vagy normális, ha egy netes sztori alapján, ami egy hallucinációról szól, máris kiveretnéd belőle a sz#$@rt is. Gratulálok a profi diagnózishoz, hogy egyből skizofrén egy ilyen halus pánikroham miatt :D
Ha államihoz viszi, úgyis ezt foglyák rá mondani, felírnak neki majd valami pszichotikumot, amitől mégjobban rádoglyák tudni húzni a skizofrén szór. Beutalják a zárt osztályra, ahol mégjobban egy zombit fognak csinálni belőle.
Aztán majd a pszichologus is alátámassza, hogy skizofrén. Belekergetik a mókuskerékbe, ez a magyar pszichiátria.
Úgy öülök, hozzá nem értők papolnak dolgokról. Menj húzd le magad a wc-n barátom, vagy menj be a pazichiátriára, és mond azt, hogy fáj a fejed...nézd meg mi lesz. Amúgy meg skizofrénia nem létezik, végre eljutott a magyar pszihologia oda, hogy végre tudomásul vegye ezt. De mégsem, mert ugyebár minek os nyilvánították az ismerősömet 3 hónapja? Skizofrénnek. Ő csak azért ment a pszihiátriára mert meghalt az anyja és rosszul érezte magát, egyből beutalták a zártra...és mindenkinél ez megy. Mindegy, nem vitázom veled. Ne írjál nekem már. Nem vagyok kivancsi rad, nem erdekelsz. ;)
Megyek a mekibe :)
Kérdező...ha van rá lehetőséged, akkor magánhoz vidd, ott még normálisak és nem a több 10-100 éves könyvekből “gyogyitanak”, mint az állami orvosok (pszichiátriára gondolok).
Lehet drága, meg minden, de legalább nem csinálnak zombit belőle, és találnak alternatív megoldást.
Mondjuk az, hogy a vérvétel MOST nem mutatott ki alkoholon kívül semmit, attól még simán lehet, h RÉGEN, EGYSZER bekapott vmit és most volt backflahs-e.
Pláne ha az a cucc fel volt ütve vmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!