Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt meg lehet bocsátani egy kapcsolatban?
Ha egy pár együtt van több mint egy éve abból fél éve együtt élnek, minden jól működik közöttük, nem veszekednek és szoba kerül a gyerek válalás is hogy lassan bele kezdhetnek.
Viszont egy napon elmennek egy haveri társasághoz ahol iszogatnak, a lényeg hogy amikor haza érnek a lany bemegy a szobába és valami oknál fogva valamitől nagyon megijed, kimászik az ablakon es rémülten menekülni kezd a szomszéd házba hogy engedjék be mert valaki bántani akarja és annyira veri az üveg ajtót hogy betörik az egész és ott kér segítséget ahol talál egy esernyot és azzal próbálja elérni hogy ne menjen senki a közelébe még a párja se aki segíteni akar neki mert nem érti mi történik. Közbe megérkezik a rendőrség és a mentő, a mento elviszi a lányt mert szetvagta az üveg par helyen és azt állapították meg másnapra hogy semmi baja egyszerűen az ital okozta azt hogy kepzelodott vagy éber álmot okozott sok ilyennel találkoztak már és kerülni kell az alkoholt főleg nagy mennyiségben.
A lany persze nem emlékszik nagy rész semmire de nagyon szenved sajnálja a dolgot amit tett, a párja pedig melette van jelenleg de nem tudja hogyan tovább mert nem tudja ezek utan hogyan tud a lanyhoz állni meg szégyenli amit tett az ott lakók körül. Szerintetek ez megbocsátható amit tett??
(Azért igy írtam le a történetet mert sajnos egy baráti társaságban történt és nem tudom hogy vajon jogos e hogy a férfi igy viszonyul hozza, meg is értem viszont valahol)
Jogos hát.
De mindkettő egy idióta lehet, hogy még alig vannak együtt egy éve és gyerekvállaláson gondolkodnak.
Kiderült, hogy a lány nincs teljesen rendben, kezeltesse magát és ne igyon alkoholt.
Nem bocsátanám meg, mert nincs mit. Mennénk a pszichiáterhez, hogy mi okozhatta, és borzasztóan aggódnék érte! Utánajárnék, hogy mi lehet ez és mot tehetünk.
Használt a lány élete során "halus" drogot egyébként?
Orvos....!!!
Ha nem használ....akkor kii kell belőle verni a szart is. Mármint a lányból.
Most jön a lepontozás meg a “te szemét állat, te roh/\dék, hogy írhatsz ilyet stb” de jártas vagyok ebben.
A pszichés betegek általában gyógyszeres kezeléssel plusz pszichológussal gyógyíthatóak.
De ha ez nem jön be, akkor marad a fizikai és lelki terror.
Beteg egy módszer, de hatásos.
És ha az se használ? Akkor lobotómia? Vagy mi bajod van?
Ha megfázol, akkor téged is ütni kell?
Szerintem te betegebb vagy, mint a kérdésben szereplő lány, úgyhogy akkor gondolom téged is meg kéne verni..
Nem vàlaszoltál. Használt valahanpl gombát? Csak mert ezek a cuccok később is beüthetnek.
Illetve biztos, hogy most csak alkoholt vitt be a szervezetébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!