Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mit szóltok hozzá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit szóltok hozzá, hogy pénzéhesnek vagytok titulálva?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon megy az az eszme,hogy csak a gazdag pasikra buktok.

2017. nov. 10. 18:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#11 Hogy miért? Mert nem zavar? Engem igen.
2017. nov. 10. 19:16
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
13 as kedvéért szedjük összemagunkat fiuk
2017. nov. 10. 19:18
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

Amikor párom egyik ismerőse a beköltözésünk után megkérdezte tőle a kapunál: "ezt a házat vetted?", kicsit rosszul esett (ott álltam pár méterre tőlük). Mintha nekem részem se lenne benne, holott az én lakásom ára fedezte a ház 2/3-át.

Az eszükhöz mérem... Én csak kb. annyit várok el egy férfitól, amennyit én is nyújtani tudok.

2017. nov. 10. 19:36
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem érdekelnek az idióták. Pénzből élek, és persze, többől kényelmesebben lehet élni, mint kevesebből, de azt a pénzt nem így akarom megkapni, ahogy ezek a kölykök elképzelik, hanem tisztességes munkával. Most is magamat tartom el egyedül.
2017. nov. 10. 19:44
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

Titulálhat bárki,az is vagyok!

-Azzal a kis apropóval',hogy ehhez nekem nem kell egy férfi sem!

Pénz ≠ nyugodt èlet.

2017. nov. 10. 19:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom magamról, hogy szeretem a pénzt és a luxust, úgyhogy nyugodtan hívhatsz így, mert tényleg az vagyok :D
2017. nov. 10. 19:52
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Tehetős családból származom, egyértelmű volt számomra hogy szintén tehetős családból való pasit válasszak. Szerintem ez nem anyagiasság.
2017. nov. 10. 19:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék sok pénzt, de nem akarok pasit. Itt ahol élek (Magyarország) dolgozatnak a nők.
2017. nov. 10. 20:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Semmit ,nem nagyon érdekel az emberek véleménye ,plàne idegeneké.

Aki ismer az tudja hogy nem vagyok az.

De igen ,elvârom a pàromtol ,hogy dolgozzon és tartsa el magàt.

Nem a penze kell ,fîzetem a reszem ,de közbe egy vacsora ,mozi ,szinhàz ,utazas kell.

En keresek havi 11500eurot és csak egy teherauto soför vagyok. Van lakàsom ,autom.

N25

2017. nov. 10. 20:35
 20/23 anonim ***** válasza:
95%
Majd ilyen gyakoris matyikirályok véleményével fogok foglalkozni pont...
2017. nov. 10. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!