Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek a zsidó vonású arcokat? Mármint tud nektek vonzó lenni egy tipikus zsidó arc? Ezt azért kérdezem mert mostanában azt látom hogy a délies (cigányos arc) lett szépnek titulálva általatok.
én pont az északit preferálom:
az exemben volt zsidó vér,mivel együtt voltam vele nyilván vonzódtam hozzá,de nincs ideállom,viszont most én is tegyek fel kérdést csak azért mert hiába mondanak a pasik mást szinte csak a mű nők kellenek nekik vagy mi?
mindenkinek más jön be
Milyen a tipikus zsidó arc?
Azt meg hogy a cigányos arc szépnek lett titulálva, igen erősen megkérdőjelezem. Nem ez a tapasztalat.
a délies szerintem inkább olaszost jelent mintsem cigányosat, én szeretem a barna bőrű(nem kell feketének lennie, szép nap barnított is már elég)pasikat, olyan szépek :D de ugyan akkor egy csomó kifejezetten fehér bőrű pasi bejön. Szerintem ez az egész "ideál" dolgot túl komolyan veszik mind2 irányból(férfi-nő). Lehet,h többnyire egy bizonyos típus jön be vkinek de attól még bejöhet egy az ideállal teljesen ellentétes emberke.
A zsidók közt meg ugyanúgy vannak rondák és szépek mint bármilyen más nemzetben.
pl:
wentworth miller(google a barátod) fénykorában (amikor még nem volt dagi) nagyon helyes volt.
DE!!
Jack Black(GOOGLE!!) egy elég csúnyácska csávó.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!