Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miféle megnyilvánulás volt a részéről? Az ilyen "vicceltem" mondatokat jobb picit komolyan venni?
Tegnap valamiért nem volt a szexhez hangulatom, kértem a páromat, h mi lenne ha csak összebújnánk, neki viszont nagyon meg volt rá a kedve, erre elkezdett butákat beszélni, h :na majd valakit szerez, meg h úgyis nem sokára lesz a céges vacsorájuk, ott bármi lehet. Ilyen undok stílusban mondta, de közben mosolygott az orra alatt, mintha ezzel próbált volna megbántani. Picit sikerült is neki, mert így is van náluk egy számomra unszimpi nőcske és kb. az összes pasast a cégben megfűzi a süteményeivel, meg nyálzó módon körülöttük lebzsel. :D Lehet tényleg semmiség, de nem én vagyok az egyetlen kívülálló nő akinek ez nem szimpatikus. Lehet rosszul ítélem meg, de mégis, rossz érzés fogott el ezzel kapcsolatban, a kijelentése után.
Érdemes az ilyen "vicceltemeket" komolyan venni, vagy amelyik kutya ugat az nem harap?
csak meg akart bántani, rá akart venni, hogy mégis szexelj vele. elég gusztustalan húzás.
nekem ha nincs kedvem szexelni, akkor nincs kedvem szexelni. és igen, az orális szex is szex, és lehet ahhoz sincs kedvem. ha néha-néha megesik az ilyen, akkor miért én legyek tekintettel rá, mert neki annyira van kedve hozzá? miért nem ő van tekintettel rám, ha én a hátam közepére se kívánom ezt most?
a szex egy olyan téma, ahol mindig a szűk keresztmetszet számít, tehát akinek kevesebbszer van kedve, nincs annyira igénye rá, mint a másiknak. elvégre mégse kényszerítheted a másikra, hogy akarja, meg többet vágyjon rá, ha egyszer ő nem ilyen. ilyenkor jön elő az, hogy a másik félnek ez mennyire fontos. tud-e így élni, vagy sem.
de ez a ha szeretsz leszopsz akkor is ha nem akarsz, vagy dugsz velem akkor is ha nem akarsz, meg majd leszop/megdug más stb eléggé alja dolog.
aztán ha mégis belemegy a nő (vagy férfi) az ilyen zsarolásokba, akkor meg jön a hiszti, hogy a másik csak egy fadarab az ágyban. hát mit kell ezen meglepődni, amikor rohadtul nincs is kedve hozzá és már elromlott az egész, számára csak egy kötelesség? :D
na mindegy.
szerintem amúgy a fenyegetést ne vedd komolyan. tényleg csak tahó volt, de nem megbocsáthatatlan szerintem. ha zavarnak ezek a cseppet sem vicces viccek, akkor mondd meg neki, hogy nem vagy rájuk kíváncsi és kész. mehet minden a régiben.
9. Nem értek veled egyet. Ez hülyeség, h a szex választja el a barátságot a párkapcsolattól... Hány olyan “barátság extrákkal” dolog van már manapság... Szerintem a párkapcsolatot a barátságtól az ÉRZELMEK választják el. Szexelni bárkivel lehet ha fizikailag belegondolsz, de bárkibe nem leszel szerelmes.
És most attól romlana el a kapcsolat, mert nekem ez egyfajta “kötelezettség” lenne? Hát akkor ez rabszolgasáf, nem pedig szerelem. Biztos van ilyen ember, aki a szexet magasabb fokra emeli, de ott szerintem nem párkapcsolateól van szó, vagy ha úgy gondolja, h igen, akkor valami ott el van romolva a toronyban...
Úgy gondolom, h a költsönös tiszteletnek a megadása a kulcsfontosságú dolog. Válaszoló, ne mondd nekem azt, h a párod neked még soha, semmire sem mondott nemet. Szóval akkor rá már nem vonatkozik a “kötelessége, h te elégült legyèl”?! Ugyanez a szex is. Nem tudom mivel gondolod másabbnak :) Legyen ez a véleményed, tiszteletben is tartom, és fontosnak tartom az egészséges, normális szexuális életet, de azt, h ha nekem nincs kedvem a testiséghez akkor is LEGALÁBB pippantsam le a páromat, mert a párkapcsolat elengedhetetlen része, hát ez nevetséges :) Vajon mennyi párkapcsolat mehetett végbe, mert 1 évben 1x lett azt mondva, h “Ne haragudj szivem, de ma ne.”. Részben sajnállak picit, h így vagy ezzel, mert ezalapján azt gondolom, h belül egy görcs lehetsz és ideg, amiért úgymondd kötelességnek érzed ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!