Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miféle megnyilvánulás volt a részéről? Az ilyen "vicceltem" mondatokat jobb picit komolyan venni?
Tegnap valamiért nem volt a szexhez hangulatom, kértem a páromat, h mi lenne ha csak összebújnánk, neki viszont nagyon meg volt rá a kedve, erre elkezdett butákat beszélni, h :na majd valakit szerez, meg h úgyis nem sokára lesz a céges vacsorájuk, ott bármi lehet. Ilyen undok stílusban mondta, de közben mosolygott az orra alatt, mintha ezzel próbált volna megbántani. Picit sikerült is neki, mert így is van náluk egy számomra unszimpi nőcske és kb. az összes pasast a cégben megfűzi a süteményeivel, meg nyálzó módon körülöttük lebzsel. :D Lehet tényleg semmiség, de nem én vagyok az egyetlen kívülálló nő akinek ez nem szimpatikus. Lehet rosszul ítélem meg, de mégis, rossz érzés fogott el ezzel kapcsolatban, a kijelentése után.
Érdemes az ilyen "vicceltemeket" komolyan venni, vagy amelyik kutya ugat az nem harap?
Ezzel csak azt akarta elerni, hogy legyen szex, es erezd rosszul magad, amiert visszautasitod.
De nem ertem... nem hozzad szol ez most, de az ilyen nem torodomsegbol is lehetnek megcsalasok. Basszus, van kezed meg szad is. Egyszer nem hagytam magam mellett az agyban a paromat kieleguletlenul a 6 ev alatt, foleg ha meg direkt kerte is , hogy legyen valami, ha szex nem is.
Nem csak azert szeret nyilvan a parod, de azert jusson eszedbe, hogy kb a szexualis dolgok valasztjak el a baratsagot a parkapcsolattol.
Nezd a parod szemszoget: van valakije, akit nem csak szeret, de szexelni is lehet vele, micsoda uzlet! Nyilvan rosszul esik neki, hogy ha csak szokoevente ugyan, de akkor sincs szex. Ugyan igy vagyok vele lanykent, tul sokra tartom a szexet- oda vissza alapon. Rengeteget nyujtok, de elvarom cserebe , hogy bosegesen visszakapjam, nyilvan rosszul esik , ha majd falra maszok, es elutasit a parom. Ilyenkor kell a kezes-szajas dolgot elohozni, amit te is megtehettel volna, es nem lenne hiszti. Ezeket is bekell iktatni ,, szokoevente,, egyszer , amikor nincs szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!