Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik nem akarják, hogy eltartsa őket a párjuk, mihez kezdenek?
Mármint, ha nem tudják/nem akarják kivitelezni, hogy eltartsák őket, de nem szereztek piacképes szakmát/diplomát, miből biztosítanak maguknak normális anyagi színvonalat?
Nem provokációbol kérdezem, tényleg érdekel.
(Velem is ez a helyzet sajnos. Ha ugyan el nem rontom addig, 2 év múlva meg lesz ugyan a diplomám, azzal már egyedül is keresnék annyit, hogy megéljek, viszont addig nem tudnám magam eltartani egyedül, a keresetem csak a férjemével együtt ér valamit)
*3 év
Igen, tudom. De ha nem keresnek annyit, hogy egy normális színvonalon önállóan éljenek.
DOLGOZOM!
Soha senki nem tartott el. Pedig csak egy egyszeru szakmam van. Erettsegi + cukrasz +fodraszkent dolgozom most. De nekem nem volt anyagi gondom. Neha huzos volt a honap vege,de megtanultam sporolni es siman megallok egyedul is a labamon.
Egy fityting nem kellenne a baratomtol. Soha nem is kertem tole. Kulon kasszan vagyunk. Rezsit egyutt fizetjuk es ha valahova megyunk felet o felet en fizetem.
Az elso randinkon is felet en fizettem. Elmagyaraztam neki hogy bocsi de nekem nem fizethet egy ferfi. Nem akarom megserteni kellemetlenseget okozni de teszek arra mit mond az illem meg mi a megszokott. Nem kotelessege a ferfinak fizetni.
L
Ugyan már, nem minden nő luxusprosti, aki eltartatja magát... A nők ugyanúgy mennek munkába, dolgoznak, mint mások.
A kérdésed értelmetlen ennek függvényében. Te nem láttál még dolgozó nőt?
Utolsó, neked szerintem nem megy a szövegértés.
Én magam is dolgozom a tanulmányaim mellett. De ez pl nem elég arra, hogy egyedül is megéljek belőle (akkor munka mellé még diákhitelt is kéne felvennem).
Azokra gondoltam, akik nem keresnek annyit, hogy normálisan megéljenek, pedig dolgoznak.
Amíg csak tanultam, és nem volt saját keresetem, addig nem játszottam felnőttesdit a más pénzéből. Ennyi.
Lehet, hogy nem költöztem össze 18 évesen az első éppen aktuális pasimmal, de amikor elköltöztem a szüleimtől, nem kellett azon aggódnom, hogy miből és hogyan fogok megélni, ha kitesznek.
Munka és gyerek mellett is lehet tovább tanulni, szakmát szerezni, úgyhogy ez nekem nem volt kifogás.
Nem 18 éves vagyok, bőven nem, de nem mindenkinek engedik meg a szülei, hogy otthon lakjon 18 éves kora után.
Szerencséd volt, amennyiben neked pl igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!